Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor 5: Τρέμετε Σάκη Ρουβά και Κάτια Ζυγούλη - Με αυτή την κουκλάρα ξανθιά έχει σχέση ο Απόστολος

Τρελά ερωτευμένο το ζευγάρι

14 Μαΐου 2022 14:30
Survivor 5: Τρέμετε Σάκη Ρουβά και Κάτια Ζυγούλη - Με αυτή την κουκλάρα ξανθιά έχει σχέση ο Απόστολος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Απόστολος Ρουβάς έφυγε από το Survivor 5 και τον περιμένει... η αγκαλιά μιας πανέμορφης γυναίκας, μεταξύ άλλων, μετρώντας τις ώρες για να ταξιδέψει πίσω στην Ελλάδα.

Ο γνωστός σεφ, ο οποίος ήταν από την αρχή του παιχνιδιού στον Άγιο Δομίνικο, ήταν από τους πιο αγαπητούς παίκτες του κοινού, που δεν δημιούργησε ποτέ ίντριγκες και κόντρες.

Survivor 5: Η ανυπομονησία του Απόστολου και η πανέμορφη σύντροφος

Ο ίδιος μόλις άκουσε το αποτέλεσμα του κοινού από τον Γιώργο Λιανό, με τον Σάκη και την Κάτια Ζυγούλη επίσης να τον αναμένουν, δήλωσε: «Ανυπομονώ να δω ποια θα είναι η συνέχεια του παιχνιδιού. Όταν βγω θα γίνω φανατικός του Survivor και θα περιμένω με ανυπομονησία το κάθε επεισόδιο. Θα σας θαυμάζω, θα σας καμαρώνω και θα τρώω και θα πίνω στην υγεία σας. Σε όλους».

Η Φανή Γιαβρίδου είναι η κοπέλα του, η οποία μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στο Τwitter δεν σταματούσε να τον αποθεώνει. Κοινοποιούσε στιγμιότυπα με τον αγαπημένο της από τον Άγιο Δομίνικο, ενώ παράλληλα έκανε retweets υποστηρικτικών μηνυμάτων! Μάλιστα, το παρατσούκλι που χρησιμοποιεί για εκείνον είναι «Σεφούλης».

Απόστολος Ρουβάς Φανή σύντροφος

Απόστολος Ρουβάς Φανή σύντροφος Twitter

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share