Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022

Survivor 5: «Μιλήσαμε με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και...» - Αποκάλυψη της Σοφιάννας για τη σχέση με τον Σοϊλέδη

Μίλησε για το παρασκήνιο στον Άγιο Δομίνικο

14 Μαΐου 2022 12:32
Survivor 5: «Μιλήσαμε με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και...» - Αποκάλυψη της Σοφιάννας για τη σχέση με τον Σοϊλέδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφιάννα Αβραμάκη υπήρξε για ακόμη μια φορά αποκαλυπτική ως προς όσα της χρεώθηκαν περί σχέσης με τον Άρη Σοϊλέδη από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, με την ίδια να ξεκαθαρίζει εκ νέου τη σχέση της.

Η πρώην παίκτρια του Survivor 5 εξήγησε τι ακριβώς ειπώθηκε στην συνάντησή της με την Μαρία Αντωνά, ενώ αποκάλυψε πως οι δυο τους συνεχίζουν να μιλάνε.

Survivor 5: Η κουβέντα με την Αντωνά και το ξεκαθάρισμα με τον Εμμανουήλ

«Εγώ στενοχωρήθηκα πάρα πολύ όταν άκουσα τι έχει ειπωθεί για μένα και τον Άρη. Μπήκα πρώτα στη θέση της Μαρίας, γιατί είναι ένα δημόσιο πρόσωπο. Δε νομίζω πως δώσαμε τροφή. Αμέσως μιλήσαμε με τον Κωνσταντίνο και μας ξεκαθάρισε πως όλα είναι στο πλαίσιο του τρολ. Εγώ είμαι μια ελεύθερη κοπέλα και αυτό μπορεί να με συντροφεύει.

Η Μαρία ήταν και η πρώτη έξοδος που έκανα στην Αθήνα. Μου άνοιξε την αγκαλιά της. Ήταν πάρα πολύ δεκτική στο να συναντηθούμε. Δε με ρώτησε ποτέ το παραμικρό, γιατί η Μαρία ξέρει καλύτερα από όλους ποιος είναι ο άνθρωπός της. Δεν περίμενε ούτε τη Σοφιάννα, ούτε κανέναν που δεν τον γνωρίζει, να της εξηγήσει ποιος είναι ο Άρης. Οπότε κινηθήκαμε σε μια πάρα πολύ φιλική συζήτηση και φυσικά όλη αυτή η σχέση συνεχίστηκε και έχουμε πάρα πολύ καλή επαφή. Σχολιάζουμε και λίγα πραγματάκια που συμβαίνουν» είπε, μεταξύ άλλων, η Σοφιάννα Αβραμάκη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share