Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023

Survivor spoiler 14/05: Έξαλλος με την παραγωγή ο Άρης Σοϊλέδης - Εξελίξεις με την παραμονή του στο Survivor 5

Αποκλειστικό παρασκήνιο του Athensmagazine.gr!

14 Μαΐου 2022 09:28
Survivor spoiler 14/05: Έξαλλος με την παραγωγή ο Άρης Σοϊλέδης - Εξελίξεις με την παραμονή του στο Survivor 5
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Κλίκα είναι και πάει... Ο Άρης Σοϊλέδης τα είχε φτιάξει όλα πολύ ωραία, απλώνοντας «δίχτυα» και στις δύο ομάδες και δημιουργώντας συμμαχίες, που εξασφάλιζαν τη διαδρομή του μέχρι το τέλος, αν και ήδη έχει εξασφαλίσει σε σπουδαίο βαθμό τη στήριξη του κοινού λόγω αγωνιστικών επιδόσεων.

Η δημιουργία φιλιών, όμως, έστω και στο πλαίσιο του παιχνιδιού στο Survivor 5, σου δίνει μια μεγαλύτερη ασφάλεια. Ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις, άλλωστε, το ποια θα είναι η ετυμηγορία του κοινού, σε περίπτωση που βρεθείς υποψήφιος, αν και η παραγωγή έχει φροντίσει να μας δείξει πως ο ποδοσφαιριστής πάει... καροτσάκι για το έπαθλο, με κορυφαίο παράδειγμα τη μη τιμωρία του και αντίστοιχα την αποβολή του «Τσακατσούκα» για δύο ουσιαστικά ίδια περιστατικά.

Ο Σοϊλέδης, όμως, φαίνεται πως είναι ένας άνθρωπος... που θέλει τα πάντα. Δε βολεύεται στην εύνοια, που ήδη διαθέτει κι αφού έχει μάθει σε αυτήν, οποιαδήποτε πιθανή εξέλιξη που μπορεί να μην του αρέσει, αποτελεί αφορμή για «πόλεμο» από τη μεριά του, μη διστάζοντας σε πάμπολλες περιπτώσεις να τα βάζει με την παραγωγή.

Survivor spoiler: Η παραγωγή... τον καλόμαθε, ο Σοϊλέδης αντέδρασε

Όταν, βέβαια, καλομαθαίνεις έναν παίκτη και τον αφήνεις για μήνες να μιλά με Ελλάδα, καταπατώντας κάθε όριο κανονισμών και ηθικής, αυτά συμβαίνουν. Και του λόγου το αληθές αποδείχθηκε ακόμη μια φορά στο έκτακτο συμβούλιο, το οποίο συγκάλεσε ο Γιώργος Λιανός, όπου ανακοινώνει την αλλαγή των ομάδων.

Ο Σοϊλέδης, βλέποντας τα περισσότερα άτομα της παρέας του να βρίσκονται στην άλλη ομάδα, έγινε έξαλλος και ζήτησε το λόγο, που για δεύτερη φορά φέτος η αλλαγή των ομάδων δεν είναι ευνοϊκή για τον ίδιο. Τόνισε, δε, ότι εκείνος είναι ουσιαστικά ο πιο δυνατός παίκτης και χρειάζεται μια καλύτερη αντιμετώπιση.

Η παραγωγή, από την πλευρά της, εμφανίστηκε καθησυχαστική, επισημαίνοντας πως οι κανόνες πρέπει, έστω για τα προσχήματα, να ισχύουν για άπαντες το ίδιο και άλλοι συμπαίκτες του επίσης θα έχουν παράπονα. «Δεν είμαι οποιοσδήποτε παίκτης, να το θυμάστε», τους είπε, επιφυλασσόμενος για το μέλλον του στο ριάλιτι, αν και λογικά το περιστατικό έληξε εκεί, μιας και επρόκειτο περισσότερο για νεύρα της στιγμής.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share