Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 5: "Λέει ψέμματα..." - Οι πρώτες δηλώσεις του Απόστολου Ρουβά μετά την αποχώρησή του

"Όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη..."

13 Μαΐου 2022 21:32
Survivor 5:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά από σχεδόν 4 μήνες ο Απόστολος Ρουβάς θα επιστρέψει και πάλι στην Ελλάδα ύστερα από την αποχώρησή του από το Survivor 5. Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στην εκπομπή «Love It», η οποία θα προβληθεί την Δευτέρα 16/5. Παράλληλα, δείτε το άγριο κράξιμο του Κατσαούνη για την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Μάλιστα, το απόγευμα της Παρασκευής 13/5 κυκλοφόρησε το trailer της συνέντευξης του, όπου προβλήθηκαν κάποιες από τις δηλώσεις που θα κάνει στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Μεταξύ άλλων φαίνεται να λέει χαρακτηριστικά: «Όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη δεν ντρέπομαι. Θεωρώ ότι ο Τάκης έψαχνε απεγνωσμένα μια ευκαιρία για να μπορέσει να στήσει στον τοίχο τον Άρη, έχει πει πολλές φορές ψέματα. Ο Μαρτίκας είναι ένας άνθρωπος, όπου του αρέσει λίγο να προκαλεί…».

 Survivor 5: 'Λέει ψέμματα...' - Οι πρώτες δηλώσεις του Απόστολου Ρουβά μετά την αποχώρησή του

Survivor 5: Η ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά για τον... "κουμπάρο" της Απόστολο Ρουβά! Μετά την αποχώρησή του

Από το Survivor αποχώρησε το βράδυ της Τετάρτης 12/5 ο Απόστολος Ρουβάς. Ο ίδιος ήταν υποψήφιος μαζί με την Ασημίνα, τον Άρη και τον Εμμανουήλ, ωστόσο ήταν αυτός τελικά που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και αποχώρησε από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης.

Μάλιστα, λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του, η Μαρία Αντωνά, η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, προχώρησε σε μια ανάρτηση για τον σεφ. Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share