Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Μερακλής ο Σπύρος Μαρτίκας - Αυτή ήταν η σύντροφός του πριν από τη σχέση με τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Η αποκάλυψη της αδελφής του

12 Μαΐου 2022 11:59
Survivor 5: Μερακλής ο Σπύρος Μαρτίκας - Αυτή ήταν η σύντροφός του πριν από τη σχέση με τη Βρισηίδα Ανδριώτου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου φαίνεται πως έχουν έρθει... πολύ κοντά στο Survivor 5, με τον παίκτη της μπλε ομάδας να έχει μάλιστα χωρίσει πριν μπει στο ριάλιτι.

Την πορεία του Μαρτίκα σχολίασε η αδερφή του στο Happy Day, ενώ αναφέρθηκε στο φλερτ με τη συμπαίκτριά του αλλά και τον χωρισμό του, πριν μπει στο reality επιβίωσης.

Survivor 5: Η αποκάλυψη της αδελφής του Μαρτίκα για την προηγούμενη σχέση

Η ίδια αποκάλυψε ότι ο Σπύρος Μαρτίκας έναν μήνα πριν μπει στο Survivor είχε χωρίσει από την τότε συντροφό του, με την οποία μάλιστα είχαν κάνει μαζί την αίτηση συμμετοχής στο παιχνίδι.

«Η Βρισηίδα εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, είναι μια κούκλα. Ο Σπύρος δε μπορεί χωρίς γυναικεία παρουσία δίπλα του, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Χάρηκα πάρα πολύ, γιατί αυτό ίσως τον χαλαρώσει λιγάκι. Ίσως να τον απωθήσει λίγο και από τους καβγάδες που γίνονται με τον Τάκη. Δεν μπορώ τους καβγάδες, δε μπορώ. Δηλαδή όταν είναι Σάββατο και βλέπουν τα παιδιά γυρίζω κανάλι. Ο Σπύρος χώρισε έναν μηνά πριν μπει στο Survivor. Μαζί με την κοπέλα του έκανε την αίτηση. Ήταν στα χωρίσματα τότε. Ο Τάκης κάνει όλα αυτά τα πράγματα για να μη φύγει. Πρέπει λίγο να ηρεμήσει» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η αδερφή του Σπύρου Μαρτίκα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share