Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Τέλος εποχής για το Survivor 5! Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει την απόφαση της παραγωγής!

Πάρθηκε η απόφαση!

12 Μαΐου 2022 08:24
Τέλος εποχής για το Survivor 5! Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει την απόφαση της παραγωγής!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Ακόμα μια εβδομάδα για το Survivor 5 ολοκληρώθηκε και βρήκε τον Απόστολο Ρουβά εκτός ριάλιτι ενώ μέχρι το Σάββατο θα ανακοινωθεί και η αποχώρηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου.

Χτες σας αποκαλύψαμε πως Τάκης Καραγκούνιας και Άρης Σοϊλέδης χωρίζονται, αφού θα αλλάξουν οι ομάδες αλλά αυτό δεν θα συμβεί, αφού ο Γιώργος Λιανός, μετά την αποχώρηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, θα τους ανακοινώσει την απόφαση της παραγωγής! Ποια θα είναι αυτή; Σύμφωνα με αρχικές διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο από τη νέα εβδομάδα το Survivor 5 θα γίνει ατομικό. Oι διαρροές αυτές όμως δεν επιβεβαιώθηκαν αφού αλλάζουν οι ομάδες το Σάββατο - Δείτε εδώ αναλυτικά...

Να θυμηθούμε τι ανέφερε το αρχικό ρεπορτάζ!

Η αλήθεια είναι πως το ριάλιτι πλησιάζει στο τέλος του αφού σε λιγότερο από 40 μέρες όλοι οι παίκτες θα έχουν αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο για τους τελικούς της Αθήνας. Έτσι σιγά σιγά πρέπει να γίνει ατομικό και σ' αυτό βοηθάει το γεγονός πως οι κόκκινοι, μετά τις τρεις μαζικές αποχωρήσεις μέσα σε μια εβδομάδα έμειναν μόλις τέσσερις. Ο Στάθης Σχίζας, ο Νίκος Γιάννης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Τέλος εποχής για το Survivor 5! Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει την απόφαση της παραγωγής που ΔΕΝ είναι η αλλαγή των ομάδων!

Ο Γιώργος Λιανός λοιπόν το Σάββατο θα ανακοινώσει ότι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποχωρεί κι αυτό αναγκάζει την παραγωγή να προβεί σ αλλαγή των ομάδων και όχι να κάνει το αγώνισμα ατομικό! Αυτό θα γίνει μόλις οι παίκτες μείνουν οκτώ.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share