Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 11/05: Έγινε το απίστευτο στο Survivor 5 - Η αδιανόητη πρωτιά της Βρισηίδας Ανδριώτου

Κι όμως, το έκανε το «θηρίο»!

11 Μαΐου 2022 13:09
Survivor spoiler 11/05: Έγινε το απίστευτο στο Survivor 5 - Η αδιανόητη πρωτιά της Βρισηίδας Ανδριώτου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor δεν είναι όποιο κι όποιο ριάλιτι, αλλά ένα ριάλιτι για τους πολύ σκληρούς. Πρέπει να αντέξεις πάρα πολλά, για να φτάσεις μέχρι την τελική γραμμή και να διεκδικήσεις να κόψεις πρώτος το «νήμα», κερδίζοντας το παιχνίδι.

Στον φετινό κύκλο, ειδικά, τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για τους παίκτες. Από το ξεκίνημα κιόλας υποσιτίστηκαν σε μεγαλύτερο βαθμό από τους προηγούμενους παίκτες και ο τρόπος, με τον οποίο εξελίχθηκε το ριάλιτι, τους ανάγκασε να χρειαστεί να υπομείνουν ακόμη και κάθε είδους ψυχολογική δοκιμασία από συμπαίκτες πολύ τοξικούς.

Μια από τις παίκτριες, που ξεχώρισαν από το ξεκίνημα του Survivor, ήταν η Βρισηίδα Ανδριώτου. Η ίδια μπήκε στο παιχνίδι μέσω της ομάδας των Διασήμων και πολλοί μπορεί να περίμεναν να φύγει σχετικά νωρίς, έχοντας στο μυαλό τους ένα... δαντελένιο κορίτσι που ίσως να μην άντεχε τις κακουχίες.

Survivor spoiler: Το μοναδικό επίτευγμα της Βρισηίδας

Πράγματι, πολλές φορές η Βρισηίδα έχει έρθει στα όριά της. Σε όλες τις περιπτώσεις, όμως, έχει αντέξει κι έχει καταφέρει να είναι πολύ ανταγωνιστική στους αγώνες, ενώ δεν είναι και λίγες οι φορές, όπου παρότι έχει κάνει με τη σειρά της, τις δικές της συμμαχίες, έχει πει αλήθειες, που οι υπόλοιποι δεν τολμούν να ξεστομίσουν.

Κανείς δε θα ξεχάσει, βέβαια, και την ένταση της φωνής της διαχρονικά, αλλά το σημαντικό είναι ότι έχει αντέξει, όπως αναφέραμε και πριν. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά έχει πετύχει κι ένα ξεχωριστό επίτευγμα, που κανείς δε θα περίμενε πως θα φτάσει από το ξεκίνημα.

Αν ισχύει, πράγματι, ότι ο Απόστολος Ρουβάς αποχωρεί μαζί με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου από το ριάλιτι, τότε η Βρισηίδα παραμένει ως η μόνη από την αρχική ομάδα των Διασήμων. Φτάνει, κάπως έτσι, σε μια τρομερή πρωτιά, δικαιώνοντας την επιλογή της να αποδεχθεί την πρόσκληση.

Για όσους ενδεχομένως δε θυμούνται τους πάντες, μαζί της στην αρχική ομάδα ήταν οι Γιάννης Χατζηγεωργίου, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μυριέλλα Κουρεντή, Ελισάβετ Σπανού, Βαλάντης, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Αθηνά Ευμορφιάδη, Απόστολος Ρουβάς, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Θανάσης Βισκαδουράκης και Γιωρίκας Πιλίδης.

Πολλοί θα περίμεναν άλλους να μείνουν μέχρι σήμερα, αλλά εκείνη που τα κατάφερε είναι η Βρισηίδα, μαζί με τους Μαρτίκα, Μαίη και Ασημίνα από την αρχική των Μαχητών, έχοντας και... ιδιαίτερη σχέση με τον Σπύρο. Μένει να δούμε μέχρι πού θα φτάσει...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share