Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 11/05: Όλα ψέματα με την αποχώρηση του Απόστολου Ρουβά! Ανατροπή κόλαφος φέρνει τα πάνω κάτω

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

11 Μαΐου 2022 09:03
Survivor spoiler 11/05: Όλα ψέματα με την αποχώρηση του Απόστολου Ρουβά! Ανατροπή κόλαφος φέρνει τα πάνω κάτω
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 11/05: Χαμός με τις αποκαλύψεις σχετικά με το Survivor 5 και τις αποχωρήσεις που διαδέχονται η μια την άλλη!

Συγκεκριμένα την εβδομάδα που διανύουμε έχουμε τρεις αποχωρήσεις! Αρχικά αποβλήθηκε ο Γιώργος Κατσαούνης, εν συνεχεία θα δούμε σήμερα την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να αποχωρεί οικειοθελώς και τέλος θα φύγει και ο Απόστολος Ρουβάς βάση ψηφοφορίας!

Ωστόσο πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Απόστολος Ρουβάς πήραν από κοινού την απόφαση να αποχωρήσουν γι' αυτό και η Ναυσικά έδωσε ως υποψήφιο προς αποχώρηση τον κολλητό της!

Συγκεκριμένα ο σεφ γνώριζε πολύ καλά την απόφαση της Ναυσικάς να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor. Το είχε πάρει απόφαση, το ανακοίνωσε πρώτα πρώτα στον κολλητό της μέσα στο παιχνίδι και ο Απόστολος της ζήτησε να τον δώσει υποψήφιο, για να φύγουν παρέα, αφού ήταν κοινό μυστικό που σε μια ψηφοφορία απέναντι σε Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και Άρη Σοϊλέδη δεν θα είχε πολλές πιθανότητες για να παραμείνει στο Survivor.

Survivor spoiler 11/05: Δεν φεύγει μέσω ψηφοφορίας ο Απόστολος Ρουβάς!

Η αλήθεια είναι πως ο Απόστολος Ρουβάς άντεχε ακόμα (όπως λέει και ο αδελφός του Σάκης), ωστόσο η απόφαση της Ναυσικάς να αποχωρήσει τον λύγισε! Για να μην μπει στην διαδικασία να παρακαλέσει την παραγωγή για αποχώρηση, ώστε και να μην πληρώσει τις ρήτρες που έχει υπογράψει βάση συμβολαίου, ζήτησε από την καλή του φίλη να τον δώσει στην ψηφοφορία ώστε το κοινό να τον βάλει στον ίδιο αεροπλάνο μαζί της για την επιστροφή στην Ελλάδα.

Έτσι τα σενάρια που ήθελαν τον Απόστολο Ρουβά να παραμένει μετά την αποχώρηση της Ναυσικάς φαίνεται να μην στέκουν! Ωστόσο κρατήστε ένα μικρό καλάθι διότι το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share