Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 11/05: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

11 Μαΐου 2022 08:41
Survivor spoiler 11/05: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Και να που άλλη μια εβδομάδα στο Survivor 5 ολοκληρώνεται, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για ακόμη ένα έπαθλο φαγητού μέσα σε μια κατάσταση τρομερής έντασης και αναμένοντας τον παίκτη, που στο τέλος του σημερινού (11/5) επεισοδίου θα αποχωρήσει.

Άπαντες βρίσκονται σε ένα... τεντωμένο σχοινί ψυχολογικά, αλλά και στις μεταξύ τους σχέσεις, οι οποίες μέρα προς μέρα δοκιμάζονται όλο και περισσότερο εξαιτίας των εξελίξεων, που υπάρχουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, το οποίο είναι γεμάτο εκπλήξεις.

Η αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη, μάλιστα, έχει φέρει ένα τεράστιο ντόμινο, αφού αναμένεται στις επόμενες ώρες να μάθουμε λογικά για μια «διπλή» αποχώρηση, η οποία ταράζει και πάλι τις ισορροπίες, ειδικά στην κόκκινη ομάδα, η οποία θα αποδεκατιστεί, οδηγώντας λογικά σε μια αλλαγή των ομάδων, τις οποίες θα ανακοινώσει τις επόμενες μέρες ο Γιώργος Λιανός.

Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο

Πριν από τις αποχωρήσεις, βέβαια, έχουμε κι ένα έπαθλο φαγητού, με τις δύο ομάδες να το χρειάζονται μαζί με μερικές στιγμές ηρεμίας, προτού πάνε στο συμβούλιο του νησιού. Αμφότερες, άλλωστε, «καίγονται» να μάθουν το ποιος θα φύγει από το παιχνίδι και πρώτα επιθυμούν να πάρουν μια ανάσα, η οποία μπορεί να τις βοηθήσει ψυχολογικά στις επόμενες κρίσιμες μέρες, μπαίνοντας στην τελική ευθεία.

Ποια, όμως, θα καταφέρει να απολαύσει το τελευταίο έπαθλο, πριν από το πιο κρίσιμο συμβούλιο έως το επόμενο; Οι πρώτες μας πληροφορίες λένε, ότι η κόκκινη ομάδα είναι σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, ώστε να διεκδικήσει κάτι, με την μπλε να παίρνει και αυτό το έπαθλο, ισοφαρίζοντας μάλιστα τις μεταξύ τους νίκες με τις υπάρχουσες συνθέσεις σε 18-18.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share