Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5 - Ξέσπασμα δίχως προηγούμενο: Δεν άντεξε άλλο ο Τάκης: «Έχει πεθάνει ο πατέρας μου και η χήρα μάνα μου...» (video)

Έχει άχτι τον Άρη Σοϊλέδη και δε σταματάει να το δείχνει

10 Μαΐου 2022 22:47
Survivor 5 - Ξέσπασμα δίχως προηγούμενο: Δεν άντεξε άλλο ο Τάκης: «Έχει πεθάνει ο πατέρας μου και η χήρα μάνα μου...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από ότι φαίνεται, ο Τάκης Καραγκούνιας δύσκολα θα χωνέψει αλλά και θα συγχωρήσει τον Άρη Σοϊλέδη, και συνεχίζει τις κατηγορίες εις βάρος του ότι έχει επικοινωνία με τον έξω κόσμο αλλά και πως έμαθε όλα όσα έχουν δηλώσει οι συμπαίκτες του στα κιου τους χρησιμοποιώντας τα για δικούς του σκοπούς.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 10/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Θα γίνει πανικός! Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας;

«Δεν το έχει κάνει μια φορά!»

«Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν παραβιάσει σοβαρούς κανόνες παιχνιδιού και ένας από αυτούς είναι ο Άρης Σοϊλέδης που μίλαγε με τη μνηστή του εκεί έξω. Δεν το έχει κάνει μια φορά, αν το είχε κάνει μια φορά δεν θα ήξερε τις προσωπικές συνεντεύξεις τις δικές μου, της Ασημίνας, του Εμμανουήλ. Έχει κάνει σοβαρά παραπτώματα» ανέφερε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Εμείς κάθε φορά γινόμαστε ράκος για το έπαθλο και εκείνος έχει κάθε μέρα επικοινωνία. Θα πρέπει να καταλάβει ο κόσμος τι εννοώ επικοινωνία. Έχει πεθάνει ο πατέρας μου, έμεινα στο παιχνίδι για τον σκοπό μου και δεν έχω μιλήσει ούτε ένα λεπτό με τη χήρα μάνα μου να δω πώς είναι και σε τι κατάσταση είναι. Η μανούλα μου… Μη λέει ό,τι θέλει ο Άρης» ξέσπασε ο μισθοφόρος.

Τεράστια ανατροπή με τον Σπύρο Μαρτίκα - Πρώτα στήριζε Σοϊλέδη, τώρα τα... γυρνάει! (video)

Μπροστά σε μία περίεργη εξέλιξη ήρθαμε στο επεισόδιο του Survivor 5, την Τρίτη 10/5 καθώς στην έναρξή του ο Σπύρος Μαρτίκας, ξάφνιασε το κοινό καθώς μίλησε με τα καλύτερα για τον Τάκη, με τον οποίο έχουν έρθει ουκ ολίγες φορές σε αντιπαράθεση, υποστηρίζοντας τον στην επιλογή του να ψηφίσει τον Άρη στο συμβούλιο της Δευτέρας 9/5.

Έκανε τεράστια ανατροπή ο Τάκης

Ο Μαρτίκας, συγκεκριμένα σχεδόν υποστήριξε τον Τάκη για την επιλογή που έκανε να ψηφίσει τον Άρη, λέγοντας πως έβαλε τη δικαιοσύνη πάνω από τις προσωπικές διαφωνίες, αναφερόμενος στο συμβάν με το τηλέφωνο που ο Άρης όπως υποστηρίζει ο παίκτης θέλησε να μάθει τι γίνεται έξω με τις δηλώσεις των συμπαικτών του και όχι να δει τι κάνουν τα αγαπημένα του πρόσωπα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share