Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 11/05: Τεράστια ανατροπή με Απόστολο Ρουβά! ΔΕΝ θα φύγει τελικά από το Survivor 5!

Ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor!

10 Μαΐου 2022 19:29
Survivor spoiler 11/05: Τεράστια ανατροπή με Απόστολο Ρουβά! ΔΕΝ θα φύγει τελικά από το Survivor 5!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 11/05: Πρώτο το Athensmagazine.gr σας έριξε την βόμβα με το Survivor 5 και την οικειοθελή αποχώρηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου!

Όταν το πρωί εδώ σας γράψαμε ότι η παίκτρια της κόκκινης ομάδας ενδέχεται να αποχωρήσει για λόγους υγείας, λίγες ώρες μετά επιβεβαιωθήκαμε! Συγκεκριμένα στο επεισόδιο της Τρίτης θα δούμε την Ναυσικά να ανακοινώνει πριν το αγώνισμα για την επικοινωνία ότι αποχωρεί από το Survivor 5 για λόγους υγείας που έχουν να κάνουν με το στομάχι της!

Ωστόσο εδώ έρχεται το τρελό παρασκήνιο! Μήπως όλο αυτό έχει να κάνει και με την παραμονή του κολλητού της φίλου, Απόστολο Ρουβά, τον οποίο η ίδια έδωσε για υποψήφιο προς αποχώρηση; Η απάντηση είναι... ίσως! Μας φάνηκε περίεργο είναι η αλήθεια πως έδωσε τον Απόστολο Ρουβά, παρότι είναι πιο αδύναμο από συμπαίκτες του, ωστότο το έπραξε!

Αποχώρηση Survivor Απόστολος Ρουβάς

Μήπως είχε στην άκρη του μυαλού της ότι θα αποχωρήσει και θα ανοίξει η πόρτα για να παραμείνει στο ριάλιτι! Αυτό αποτελεί ένα ερώτημα που δεν έχει απαντηθεί ακόμα. Δηλαδή θα έχουμε τρεις αποχωρήσεις αυτή την εβδομάδα; Μια αποβολή, μια οικειοθελή και μια κανονική; Δύσκολο μας φαίνεται. Από την άλλη μας φαίνεται και δύσκολο ο Ατζούν να εκτεθεί πάλι στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο ξόδεψε χρήματα για να ψηφίσει για τους υποψήφιους που ήταν προς αποχώρηση! Ίσως να γίνει ότι και όταν αποχώρησε οικειοθελώς ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. Δηλαδή να παραμείνουν οι ίδιοι υποψήφιοι και την επόμενη εβδομάδα και να ενσωματωθούν σ'αυτούς της επόμενης!

Όπως και να έχει φαίνεται πως ο Απόστολος Ρουβάς την γλιτώνει. Τουλάχιστον αυτή την ενημέρωση έχουμε προς το παρόν! Για οποιαδήποτε εξέλιξη γύρω από το συγκεκριμένο θέμα θα σας ενημερώσουμε εδώ στο Athensmagazine.gr με νέο spoiler. Μείνετε συντονισμένοι...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share