Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

Survivor spoiler 11/05: Τον τελείωσε ο Κωνσταντίνος Εμμανούηλ! Τέλος από το Survivor 5 ο...

Αποκλειστικό βόμβα!

10 Μαΐου 2022 10:41
Survivor spoiler 11/05: Τον τελείωσε ο Κωνσταντίνος Εμμανούηλ! Τέλος από το Survivor 5 ο...
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 11/05: Σας το είχαμε πει από χτες, μερικοί κράξατε, αλλά το Athensmagazine.gr είναι πολλά χρόνια μέσα στο Survivor για να πέσει έξω...

Σε τι αναφερόμαστε; Πρώτοι εδώ διαβάσατε την Δευτέρα, πριν καν ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές, πως ο Απόστολος Ρουβάς είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει την Τετάρτη και πάμε για πανηγυρική επιβεβαίωση! Τους λόγους σας τους είχαμε αποκαλύψει από χτες. Ο Απόστολος Ρουβάς δεν ήταν αρκετά δυνατός και σε προηγούμενες ψηφοφορίες, όπου την είχε γλιτώσει στο τσακ. Έτσι ήταν το μεγάλο φαβορί για αποχώρηση απέναντι σε δυνατούς αγωνιστικά παίκτες, όπως η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Άρης Σοϊλέδης αλλά και απέναντι στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίος έχει αποδείξει πως σε ψηφοφορίες είναι... άχαστος!

Και έτσι κι έγινε! Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως μόλις ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της αποχώρησης και ο Απόστολος Ρουβάς ήδη έχει αποχαιρετήσει συμπαίκτες και αντιπάλους και έχει αποχωρήσει από το Survivor 5, κλείνοντας οριστικά αυτό το κεφάλαιο στη ζωή του.

Αποχωρεί ο Απόστολος Ρουβάς από το Survivor

Όσο για τον παίκτη που τον... "έφαγε"; Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, καθώς πληροφορίες μας αναφέρουν πως οι δύο παίκτες βρέθηκαν πολύ κοντά σε ψήφους, μιας και η Ασημίνα με τον Άρη ήταν άχαστοι στις πρώτες θέσεις! Ακριβές ποσοστά και ψήφους θα έχουμε στο καθιερωμένο spoiler αμέσως μετά την προβολή του επεισοδίου της αποχώρησης!

Προς το παρόν κρατάτε πως ο Απόστολος Ρουβάς είναι ήδη παρελθόν από το Survivor 5, κάτι που ξεκάθαρα το διαβάσατε πρώτοι στο Athensmagazine.gr, πριν καν ανοίξουν οι "κάλπες"!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share