Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 5: Όπου... φυσήξει ο άνεμος για τον Τριαντάφυλλο - Τα γύρισε από τον Τάκη και τώρα στηρίζει Σοϊλέδη-Αντωνά

Η μπιφτέκα γυρίζει... και στην Ελλάδα για τον τραγουδιστή αρκεί να μένει στη δημοσιότητα

10 Μαΐου 2022 10:37
Survivor 5: Όπου... φυσήξει ο άνεμος για τον Τριαντάφυλλο - Τα γύρισε από τον Τάκη και τώρα στηρίζει Σοϊλέδη-Αντωνά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τριαντάφυλλος δε μας εκπλήσσει, που πολλές φορές στη διάρκεια του Survivor 5 αλλάζει στάση ως προς τους παίκτες, καθώς μας είχε συνηθίσει στο... να τα γυρίζει από το προηγούμενο Survivor, με τον τραγουδιστή να το κάνει ακόμη μια φορά.

Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα να στήριζε τον Τάκη Καραγκούνια, αλλά ακριβώς επειδή γνωρίζει κάθε φορά το σε ποιού το πλευρό τον συμφέρει να βρίσκεται, τώρα συστρατεύεται με το ζεύγος του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά, διαισθανόμενος μάλλον πως ο πρώτος θα παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης, μετά τον ντόρο που έχει επικρατήσει.

Survivor 5: Η μπιφτέκα... γυρίζει και στην Ελλάδα για τον «Ντάφυ»

Ακολουθώντας, λοιπόν, το παράδειγμα της παραγωγής που κάθε φορά μας δείχνει ποιος είναι ο ευνοημένος των ημερών, ο «Ντάφυ» τόνισε πως, ανάμεσα στους νέους υποψήφιους προς αποχώρηση, στηρίζει τον πρώην ποδοσφαιριστή, τοποθετούμενος υπέρ του ίδιου και της συντρόφου, αλλά ρίχνοντας και το ανάθεμα στον Τάκη, τον άνθρωπο που πριν από μόλις λίγες μέρες είχε υπερασπιστεί.

«Σήμερα εννοείται στηρίζω Άρη, γιατί είπαμε το άδικο δε μας αρέσει», είπε σε ένα από τα stories του, συνεχίζοντας με το να λέει πως «όταν είσαι Survivor μπορείς εκτός από τους συμπαίκτες σου και τους παίκτες γενικά να κλέψεις ό,τι βρεις ό,τι μπορείς, κινητό, τηλεόραση, σάντουιτς, μπανάνες, ό,τι θες. Αυτό είναι το Survivor, η ανάγκη να μιλήσεις με την οικογένεια, τη γυναίκα, το παιδί σου, γενικά όλα αυτά. Μαζί σε κάνουν να ψάχνεις παντού. Έτσι είναι αυτά».

Survivor Τριαντάφυλλος για Σοϊλέδη
Survivor Τριαντάφυλλος για Σοϊλέδη

Το ρεσιτάλ αμοραλισμού του καλλιτέχνη, που μάλλον θέλει απλά να βρίσκεται στη δημοσιότητα μιας και στο επάγγελμά του έχει... εξαφανιστεί ξανά, συνεχίστηκε, όταν τοποθετήθηκε υπέρ του Σοϊλέδη στην ψήφο του Τάκη. «Σήμερα τον δίνει ο Τάκης, αλλά εδώ βλέπουμε πως ό,τι και να έχει γίνει, ο Άρης δεν κρατά καμία, η εικόνα μιλάει από μόνη της», γράφει αναφερόμενος στην... ιπποτική κίνηση του Άρη να δώσει το χέρι στο συμπαίκτη του.

Survivor Τριαντάφυλλος για Τάκη

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share