Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5: «Οι “ουρές”, “ουρές” μένουν» - «Καρφιά» Δάντη στη Σοφιάννα μετά τη στήριξη στον Σοϊλέδη (photo)

«Η πέτρα έρχεται από κοντά...»

10 Μαΐου 2022 09:52
Survivor 5: «Οι “ουρές”, “ουρές” μένουν» - «Καρφιά» Δάντη στη Σοφιάννα μετά τη στήριξη στον Σοϊλέδη (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 5: Tα καρφιά του στην Σοφιάννα Αβραμάκη έριξε μέσω μιας ανάρτησής του στο instagram ο Χρήστος Δάντης. Αφορμή για το “ξέσπασμα” αυτό του Χρήστου Δάντη στάθηκε μια ανάρτηση της πρώην παίκτριας του Survivor μέσω της οποίας έδειχνε τη στήριξή της στον Άρη Σοϊλέδη. Παράληλα, έντονες είναι οι φήμες πως αποχωρεί οικειοθελώς η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για ιατρικούς λόγους!

Ο τελευταίος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε έντονη κόντρα με τη σύντροφο του τραγουδιστή Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία έδειχνε να έχει αναπτύξει μια δυνατή φιλία με τη Σοφιάννα Αβραμάκη. Ο Χρήστος Δάντης ωστόσο, που παρακολουθεί τις εξελίξεις θεώρησε προδοσία τη στήριξη της Σοφιάννας στον Άρη Σοϊλέδη γι’ αυτό και έγραψε,

«Η πέτρα έρχεται από κοντά Ασημίνα. Αλλά μην ανησυχείς. Οι “ουρές”, “ουρές” μένουν».

«Καρφιά» Δάντη στη Σοφιάννα μετά τη στήριξη στον Σοϊλέδη

Survivor 5: «Θέλω να πω...» - Ξέσπασμα Γιώργου Κατσαούνη μετά την αποβολή του (photo)

Survivor 5: Την πρώτη του ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram έκανε ο Γιώργος Κατσαούνης, μετά την αποβολή του από το Survivor.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης παρότι θεωρούνταν ένα από τα φαβορί του φετινού κύκλου, τελικά αποβλήθηκε από αυτό καθώς παραβίασε έναν από τους πιο βασικούς κανόνες. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κατσαούνης έπειτα από έναν έντονο διάλογο με τον Τάκη Καραγκούνια, κινήθηκε απειλητικά προς τον συμπαίκτη του χτυπώντας τον.

Η παραγωγή, μετά από αυτό το περιστατικό αποφάσισε να αποβάλει τον παίκτη ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα χθες το μεσημέρι ενώ λίγο μετά τα μεσάνυχτα έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στα social media ευχαριστώντας όσους τον στήριξαν όλο αυτό το διάστημα της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο.

 Γιώργος Κατσαούνης

«Θέλω να πω ένα ευχαριστώ και ένα συγνώμη στον κόσμο που με στήριξε από κάθε γωνιά της Ελλάδας φανατικά. Γνωρίζω ότι θέλατε να με δείτε στον τελικό αλλά το έπαθλο για εμένα είστε εσείς…ΛΟΧΑΓΌΣ» έγραψε ο Γιώργος Κατσαούνης.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share