Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 09/05: Άμεσες εξελίξεις με νέα αποχώρηση! Εκτός και ο Άρης Σοϊλέδης

Συναγερμός στο Survivor!

9 Μαΐου 2022 10:06
Survivor spoiler 09/05: Άμεσες εξελίξεις με νέα αποχώρηση! Εκτός και ο Άρης Σοϊλέδης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 09/05: Παρελθόν από το Survivor 5 αποτελεί ο Γιώργος Κατσαούνης, με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Συγκεκριμένα η παραγωγή πήρε την απόφαση να αποβάλει τον παίκτη της κόκκινης ομάδας, μετά την βίαιη επίθεση που έκανε απέναντι στον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος η αλήθεια είναι πως τουλάχιστον 4 φορές θα μπορούσε να είχε αποβληθεί και αυτός!

Ο Τάκης Καραγκούνιας πάντως, παρότι την γλίτωσε, ενδέχεται να πάρει τον δρόμο του Γιώργου Κατσαούνη, αφού η παραγωγή πλέον πρέπει να είναι δίκαιη σ' όλους! Γι' αυτό και πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως έπιασε έναν έναν ξεχωριστά παίκτες που έχουν εμπλακεί σε παρόμοιες ενέργειες και τους έτριξε τα δόντια.

Μάλιστα σε επαφή που είχαν με τον Άρη Σοϊλέδη του είπαν πως αν ήταν απολύτως δίκαιοι μαζί του θα έπρεπε να είχε αποβληθεί από το Survivor 5, όπως συνέβη και με τον Γιώργο Κατσαούνη, καθώς το δικό του περιστατικό στο συμβούλιο δεν διαφέρει από εκείνο του αγρότη, μιας και αν δεν έμπαιναν άνθρωποι της παραγωγής στη μέση θα τον είχε χτυπήσει.

Survivor spoiler 09/05: Άμεσες εξελίξεις με νέα αποχώρηση! Εκτός και ο Άρης Σοϊλέδης;

Ο Άρης Σοϊλέδης εμφανίστηκε εκνευρισμένος από τις απειλές της παραγωγής και τόνισε πως ο μόνος που φταίει είναι ο Τάκης Καραγκούνιας, καθώς εξαιτίας τους ξεφεύγουν πολλοί παίκτες καθημερινά και πως εκείνος είναι ο παίκτης που κανονικά θα πρέπει να αποβληθεί από το παιχνίδι. Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής τόνισε πως δεν φοβάται και πως αν είναι αυτός το βάρος τότε θα φύγει από μόνος του, δείχνοντας με τον τρόπο του πως έχει ξενερώσει απίστευτα με τις καταστάσεις που έχουν διαμορφωθεί στο Survivor.

Όπως και να έχει ο Άρης Σοϊλέδης είναι στα... κόκκινα και δεν αποκλείουμε τις επόμενες μέρες να κάνει "μπαμ" και να φύγει! Έχε χάρη που γνωρίζει πολύ καλά πως είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη και τα 100.000 ευρώ. Αλλιώς θα είχε ήδη αποχωρήσει από το ριάλιτι και τον Άγιο Δομίνικο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share