Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 09/05: ΒΟΜΒΑ! Διώχνει και τον Τάκη Καραγκούνια η παραγωγή!

Ραγδαίες εξελίξεις στο ριάλιτι!

9 Μαΐου 2022 08:36
Survivor spoiler 09/05: ΒΟΜΒΑ! Διώχνει και τον Τάκη Καραγκούνια η παραγωγή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 09/05: Χαμός στο Survivor 5 με την αποχώρηση του Γιώργου Κατσαούνη, έπειτα από την απαράδεκτη συμπεριφορά που υπέδειξε απέναντι στον Τάκη Καραγκούνια.

Ο παίκτης από τα Φάρσαλα επιτέθηκε στον αντίπαλό του και η παραγωγή τον απέβαλε από το ριάλιτι λόγω... βίας. Η αλήθεια είναι όμως πως η παραγωγή δεν είχε δείξει τέτοια δείγματα και στο παρελθόν όταν σε ανάλογα περιστατικά δεν έπραξε ανάλογα. Τι συνέβη στο μεσοδιάστημα; Γιατί η παραγωγή πήρε την απόφαση τώρα να αποβάλει τον Γιώργο Κατσαούνη; Γιατί τώρα αποφάσισε να δείξει τα περιστατικά βίας και να μην τα κρύψει όπως είχε κάνει στο παρελθόν.

Survivor spoiler 09/05: ΒΟΜΒΑ! Διώχνει και τον Τάκη Καραγκούνια η παραγωγή!

Ο λόγος είναι ότι της "πουλάνε" τέτοια σκηνικά και επιπλέον είναι άνετη με τις αποχωρήσεις, αφού οι παίκτες είναι αρκετοί και το φινάλε πλησιάζει! Μάλιστα ενδέχεται η παραγωγή να προβεί και σε μια ακόμα κίνηση βόμβα! Να πετάξει εκτός ριάλιτι και τον Τάκη Καραγκούνια, αφού τα περιστατικά τσακωμού είναι αμέτρητα, με τον ίδιο να "αναγκάζει" στην ουσία συμπαίκτες και αντιπάλους να του επιτεθούν.

Η αλήθεια είναι πως έπεσε στο τραπέζι η ιδέα να αποβληθεί και ο Τάκης Καραγκούνια και εξετάζεται ακόμα. Αν τις επόμενες μέρες έχουμε ανάλογο περιστατικό τότε τα σπασμένα θα τα πληρώσει ο Τάκης Καραγκούνιας. Και αυτή ήταν η απειλή της παραγωγής προς το πρόσωπο του παίκτης των Μαχητών. Μένει να δούμε αν θα κάνει πράξη την απειλή της ή αν θα παραμείνει εν τέλει ο Τάκης Καραγκούνιας στο Survivor 5. Οι επόμενες μέρες θα κρίνουν πολλά...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share