Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Ανεπανάληπτο «ξεμπρόστιασμα» από τον Καραγκούνια στον Σοϊλέδη για τα κρυφά τηλεφωνήματα (video)

«Μίλαγε πολύ καιρό, το ξέραμε...»

7 Μαΐου 2022 21:46
Survivor 5: Ανεπανάληπτο «ξεμπρόστιασμα» από τον Καραγκούνια στον Σοϊλέδη για τα κρυφά τηλεφωνήματα (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο σημερινό (7/5) επεισόδιο του Survivor 5 είδαμε τα πρώτα σχόλια των παικτών μετά την αποχώρηση της Σοφιάνας Αβραμάκη αλλά και τα αιχμηρά σχόλια του Τάκη Καραγκούνια για την παράνομη επικοινωνία, που είχε ο Σοϊλέδης με την Ελλάδα.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler: «Ο Τάκης Καραγκούνιας έχει πει μεγάλες αλήθειες» - Βόμβα για την σχέση Σοφιάννας - Άρη Σοϊλέδη!

Έγινε λοιπόν γνωστό πως ο ποδοσφαιριστής μίλησε με άτομα δικά του χωρίς να το ξέρει η παραγωγή μία φορά και τιμωρήθηκε γι' αυτό. Ο Καραγκούνιας ωστόσο αποκάλυψε πως αυτό δεν έγινε μια φορά αλλά πολλές φορές μιας και ήξερε πολύ καλά όσα έλεγαν εκείνοι στα ''Q'' τους.

Οι δηλώσεις του Τάκη Καραγκούνια για την παράνομη επικοινωνία του Άρη Σοϊλέδη

Survivor 5 - Ξεσπά ο Άρης Σοϊλέδης για τη Μαρία Αντωνά: «Πήγαινε να βρεις τη γυναίκα μου να της...»

Survivor 5: Θέλοντας να ξεκαθαρίσει πως δεν έγινε τίποτα στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο με τον συμπαίκτη της Άρη Σοϊλέδη η Σοφιάννα Αβραμάκη μίλησε για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι.

Μόνο, που με τον τρόπο της επιβεβαίωσε πως ο Άρης Σοϊλέδης όταν παρέβη τους κανονισμούς και μίλησε μέσω κινητού με αγαπημένο του πρόσωπο, μάλλον αυτή ήταν η Μαρία Αντωνά, η οποία πρέπει να τού μετέφερε τι συζητιέται για εκείνον και την Σοφιάννα Αβραμάκη!

Άλλωστε, ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά σχεδιάζουν τον γάμο τους και η Σοφιάννα Αβραμάκη στο Survivor βρέθηκε στο επίκεντρο ιδιαίτερων φημών.

«Είναι πάρα πολύ ωραίο όλο αυτό που φτιάχτηκε, δεν ξέρω από πού προέκυψε, αν το ξεκίνησε ο Εμμανουήλ όλο αυτό. Στην αρχή ήταν αστείο, μέχρι που καταλάβαμε την σοβαρότητα του πράγματος. Το θεωρώ απαράδεκτο να τρολάρεις τέτοια πράγματα, ειδικά όταν ένας άνθρωπος ετοιμάζεται να παντρευτεί, όταν η κοπέλα που ετοιμάζεται να παντρευτεί είναι στην τηλεόραση και δέχεται πόλεμο από παντού», είπε αρχικά η Σοφιάννα Αβραμάκη και ξεκαθάρισε:

σοιλεδησ-αντωνα

«Το θεωρώ περιττό να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει κάτι. Σαφώς και δεν υπάρχει. Ο Άρης Σοϊλέδης είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του. Φεύγαμε στην ζούγκλα μέσα, αλλά δεν έχουμε φύγει ουδέποτε οι δυο μας, πάντα φεύγαμε και οι τέσσερις μαζί.

Δεν έχουμε φύγει ποτέ οι δυο μας κάπου, ώστε να πω ότι υπάρχει κάποιο αποδεικτικό πλάνο. Αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα για όλο αυτό, γιατί δεν μπορώ να αποδείξω ότι είμαι ελέφαντας, γιατί έχω έξω μια οικογένεια η οποία ακούει όλα αυτά και στεναχωριέται και επίσης δεν με τιμά καθόλου».

«Ενημερώθηκα από τον Άρη και η πρώτη μου αντίδραση ήταν να γελάσω, δεν πίστευα ότι κάποιος θα το πάρει τόσο σοβαρά. Μετά, όμως, κατάλαβα τη σοβαρότητα του πράγματος. Μπήκα στη θέση της Μαρίας, σκέφτηκα πώς μπορεί να αισθάνεται αυτή η κοπέλα που είναι εκεί έξω που ο σύντροφός της είναι σε ένα μέρος 24 ώρες το 24ωρο με μια συγκεκριμένη κοπέλα.

Ήταν πάρα πολύ άσχημο. Σκεφτήκαμε πολλούς τρόπους για να το χειριστούμε… Εγώ και ο Άρης Σοϊλέδης ρωτήσαμε έναν έναν από την ομάδα αν έχουν δει κάτι και αν ναι γιατί κανείς δεν ήρθε να μας το πει και το είπε σε προσωπική συνέντευξη.

Όλοι το αρνήθηκαν. Ο μοναδικός που το παραδέχτηκε ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δικαιολογώντας ότι το έκανε σαν τρολ. Κανένας άλλος δεν βγήκε να μιλήσει γιατί κανένας αποκλείεται να έχει δει κάτι», τόνισε η Σοφιάννα Αβραμάκη.

«Η Ασημίνα το είπε για να με εκθέσει γιατί ήμασταν σε μια φάση που δεν ήταν καθόλου καλό το κλίμα. Δεν ξέρω αν η Ασημίνα έφτασε να πει κάτι τόσο ψευδές στη Τζο, έπεσα από τα σύννεφα. Σαφώς και δεν έχω εκμυστηρευτεί κάτι τέτοιο στην Ασημίνα.

Θα ήθελα πάρα πολύ να μιλήσω με την Μαρία Αντωνά, αισθάνομαι την ανάγκη να το κάνω. Μου το ζήτησε και ο Άρης Σοϊλέδης, ήταν το τελευταίο πράγμα που μου είπε όταν αποχαιρετηθήκαμε στο συμβούλιο. Μου είπε ‘’πήγαινε να βρεις τη γυναίκα μου να της πεις όλη την αλήθεια’’.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share