Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor trailer 07/05: «Παίζουν βρώμικα παιχνίδια... Ξεκίνησε η κάθαρση...» - «Καρφιά» & μπηχτές Καραγκούνια - Σοϊλέδη (Video)

«Αυτός που τα υποκινεί όλα...»

7 Μαΐου 2022 07:46
Survivor trailer 07/05: «Παίζουν βρώμικα παιχνίδια... Ξεκίνησε η κάθαρση...» - «Καρφιά» & μπηχτές Καραγκούνια - Σοϊλέδη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer 07/05: Γής Μαδιαμ συνεχίζεται να γίνεται στο Survivor 5 με τους Τάκη Καραγκούνια και Άρη Σοϊλέδη όπως βλέπουμε και στο σημερινό 07/05 trailer να διασταρώνουν για ακόμη μία φορά τα «ξίφη» τους και τον Καραγκούνια να ρίχνει βέλη για βρώμικα παιχνίδια και τον Σοϊλέδη να σηκώνει το γάντι και να δίνει τις απαντήσεις του.

Παράλληλα, θέλοντας να ξεκαθαρίσει πως δεν έγινε τίποτα στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο με τον συμπαίκτη της Άρη Σοϊλέδη η Σοφιάννα Αβραμάκη μίλησε για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι.

Δείτε παρακάτω το σημερινό trailer 07/05 του Survivor:

Survivor 5: Ποια Σοφιάννα; Οι «καυτές» φωτογραφίες της Ασημίνας που... κολάζουν τον Δάντη και βάζουν κάτω την πρώην φίλη της

Η Σοφιάννα Αβραμάκη είναι σίγουρα μια από τις πιο εντυπωσιακές παίκτριες, που έχουμε δει σε όλα τα Survivor, με την φυσική της ομορφιά να είναι... από άλλο πλανήτη, χωρίς όμως να είναι και η μόνη που μας κάνει να μείνουμε με το στόμα ανοικτό.

Μία από αυτές, όσο κι αν προκαλεί σε ορισμένους εντύπωση, είναι μια πρώην φίλη και νυν άσπονδη εχθρός της Σοφιάννας. Ο λόγος γίνεται για την Ασημίνα Χατζηανδρέου, που μπορεί πολλοί ειρωνικά να αναφέρονται στην ίδια ως... αγοροκόριτσο, αλλά στην πραγματικότητα μόνο αυτό δεν ισχύει.

Είναι αλήθεια, ότι οι συνθήκες επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο αλλάζουν τη μορφή των παικτών και αυτό είναι γεγονός, ειδικά στην περίπτωση της Ασημίνας. Η ίδια το απέδειξε και στο πάρτι της ένωσης, όπου με λίγη περιποίηση μας έδειξε όλη τη θηλυκότητα, που τη διακατέχει, προκαλώντας εντύπωση στους συμπαίκτες της.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share