Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5 - Σοφιάννα Αβραμάκη: «Θέλω να μιλήσω στην Μαρία Αντωνά και να της πω για τον Άρη Σοϊλέδη πως...»

Οι πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor!

6 Μαΐου 2022 13:11
Survivor 5 - Σοφιάννα Αβραμάκη: «Θέλω να μιλήσω στην Μαρία Αντωνά και να της πω για τον Άρη Σοϊλέδη πως...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το Survivor 5 έδωσε η Σοφιάννα Αβραμάκη. Μιλώντας στο Love It του ΣΚΑΪ διέψευσε κατηγορηματικά όσα ακούστηκαν από συμπαίκτες κι αντιπάλους για σχέση με τον Άρη Σοϊλέδη και μάλιστα εξέφρασε την πρόθεση να μιλήσει με τη σύντροφο και μέλλουσα σύζυγό του, Μαρία Αντωνά. Παράλληλα αναφέρθηκε στην τιμωρία Σοϊλέδη-Ταλάντσεφ, τη σχέση της με την Ασημίνα, αλλά και τους Σπύρο Μαρτίκα, Βρισηίδα Ανδριώτου και Τάκη Καραγκούνια.

Αναλυτικά, μίλησε για:

τα όσα ακούγονταν για τη σχέση της με τον Σοϊλέδη: «Το θεωρώ απαράδεκτο να τρολάρεις τέτοια πράγματα, όταν ένας άνθρωπος ετοιμάζεται να παντρευτεί. Σαφώς και δεν υπάρχει κάτι. Ο Άρης είναι πάρα πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του, σε αντίθεση με μένα που είμαι διαχυτική. Πάντα στη ζούγκλα φεύγαμε πολλοί μαζί, όχι οι δυο μας. Αισθάνομαι πολύ άσχημα γιατί δεν μπορώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Δεν έχω πει ποτέ στην Ασημίνα ότι μου αρέσει ο Άρης, ήταν ανώριμο από μέρους της που είπε κάτι τέτοιο».

το αν θα μιλήσει με τη σύντροφο του Σοϊλέδη: «Μπήκα στη θέση της Μαρίας και σκέφτηκα πώς μπορεί να αισθάνεται. Θα ήθελα πάρα πολύ να μιλήσω με τη σύντροφο του Άρη, αισθάνομαι την ανάγκη να το κάνω. Μου το ζήτησε και ο Άρης. Έχω ακούσεις τόσες ιστορίες για το ζευγάρι και είναι σαν να τη γνωρίζω. Κι εκείνη ξέρει ποιος είναι ο άνθρωπός της, ότι τη λατρεύει και θα ήθελα να συζητήσουμε κάποια πράγματα κατ’ ιδίαν».

το αν πλήρωσε την υποψηφιότητα της Βρισηίδας για να αποχωρήσει: «Στρατηγικά ήταν λάθος όπως αποδείχτηκε και το πλήρωσα εγώ που ήμουν μέλος αυτής της κίνησης και υποψήφια. Άλλες φορές ένιωθα ότι η Βρισηίδα είναι ένα άτομο με καλή ψυχή κι άλλες έβγαζε κακία για άλλα παιδιά. Για παράδειγμα όταν άκουγε καλό λόγο για τη Ναυσικά άλλαζε όλο της το πρόσωπο».

τη σχέση της με την Ασημίνα: «Με την Ασημίνα περάσαμε από 40 κύματα, αλλά αν μου πεις το σημαντικότερο άτομο που ήμασταν συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι θα πω εκείνη. Όταν χωρίστηκαν οι ομάδες δεν είχε την ωριμότητα να το διαχειριστεί όπως εγώ κι ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες. Υπήρξαν καλοθελητές που ήθελαν να χαλάσει η σχέση μας».

την τιμωρία Σοϊλέδη και Ταλάντσεφ: «Δεν ήταν καθόλου τίμιο αυτό που έκαναν τα παιδιά, αλλά ανέλαβαν από την πρώτη στιγμή τις ευθύνες τους. Δεν μπορώ να ορκιστώ ότι κι εμένα αν μου δινόταν αυτή η δυνατότητα δεν θα το έκανα».

τον Τάκη Καραγκούνια: «Ξέρω ότι έχω εκτεθεί με τον Τάκη, αλλά έχει ένα απίστευτο ταλέντο να σε βγάζει από τα ρούχα σου. Πίσω από τις κάμερες έλεγε πολλά περισσότερα, βωμολοχεί και απειλεί».
-τον Σπύρο Μαρτίκα: «Ο Μαρτίκας πιστεύει πως είναι απόλυτα δίκαιος, αλλά έχει κάνει πάρα πολλές κωλοτούμπες. Νομίζω πως έχει γοητευτεί από την Βρισηίδα».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share