Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 06/05: Τεράστια ανατροπή - Επιστρέφει εκτάκτως στο Survivor 5 η Σοφιάννα Αβραμάκη;

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

6 Μαΐου 2022 07:50
Survivor spoiler 06/05: Τεράστια ανατροπή - Επιστρέφει εκτάκτως στο Survivor 5 η Σοφιάννα Αβραμάκη;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor είναι το παιχνίδι των μεγάλων ανατροπών και ποτέ δεν πρέπει να απορούμε, όταν βλέπουμε τέτοιες να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια μας. Μια τέτοια έκπληξη, άλλωστε, ήταν και η αποχώρηση της Σοφιάννας Αβραμάκη, μιας δυνατής παίκτριας που όμως δεν κατάφερε να νικήσει οριακά τον Τάκη Καραγκούνια.

Οι παίκτες των δύο ομάδων συνεχίζουν, από την πλευρά τους, στο δρόμο για την τελική ευθεία του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, καθώς μπορεί να έχουν μείνει ακόμη αρκετοί από αυτούς, αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε πως δεν έχει μείνει πολύ χρονικό διάστημα, μέχρι να οδηγηθούμε στην τελική συνάντηση στο Γαλάτσι.

Κάτι τέτοιο σημαίνει, ότι παρά τους σχεδόν πέντε μήνες για ορισμένους από την αρχή του παιχνιδιού, άπαντες οφείλουν να μαζέψουν όσες δυνάμεις έχουν, ώστε να μείνουν όρθιοι μέχρι τέλους και να φτάσουν στο τέλος της διαδρομής. Για ορισμένους, φυσικά, αυτό φαίνεται ακόμη πιο δύσκολο και δεν μπορεί κανείς να τους αδικήσει.

Survivor spoiler: Η Βρισηίδα αποφασίζει, η Σοφιάννα περιμένει λίγο ακόμη...

Ένα καλό παράδειγμα είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου, που πολλές φορές έχει επαναλάβει στην κάμερα, ότι δυσκολεύεται πολύ σχετικά με το αν μπορεί να συνεχίσει στο ριάλιτι. Η παίκτρια της μπλε ομάδας, βέβαια, έμεινε με την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού, αλλά κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με σιγουριά τις επόμενες κινήσεις της.

Και μπορεί η Σοφιάννα να έκανε ήδη τις πρώτες της δηλώσεις στο «Love it», αλλά η παραγωγή μένει σε επιφυλακή. Η Βρισηίδα έχει ήδη μιλήσει, σύμφωνα με πληροφορίες μας, μαζί τα άτομα της παραγωγής, λέγοντάς τους πως δεν ξέρει πόσο θα αντέξει ακόμη. Οι τελευταίοι της ζήτησαν να απαντήσει μες στις επόμενες ώρες, ώστε να γνωρίσουν αν θα χρειαστεί να... ενεργοποιηθεί ξανά η Σοφιάννα, προτού γυρίσει στην Ελλάδα.

Η λογική, βέβαια, λέει πως τέτοια ανατροπή δε θα υπάρξει, αφού η Βρισηίδα δεν έχει πάρει ακόμη τέτοια απόφαση και, εφόσον την πάρει στο μέλλον, μπορεί να δούμε και κάποια «διπλή» αποχώρηση τις προσεχείς εβδομάδες. Σε κάθε περίπτωση, η παραγωγή είναι έτοιμη για παν ενδεχόμενο και αναμένει τις εξελίξεις.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share