Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

Survivor spoiler 05/05: Σάλος με τον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου! Η παραγωγή τους ζήτησε να...

Αποκάλυψη!

5 Μαΐου 2022 20:27
Survivor spoiler 05/05: Σάλος με τον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου! Η παραγωγή τους ζήτησε να...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 05/05: Και επειδή η Σοφιάννα Αβραμάκη αποχώρησε από το Survivor 5 η παραγωγή πρέπει να βρει άλλο... ζευγάρι για να ασχοληθεί!

Έτσι από το χθεσινό επεισόδιο προσπαθεί να μας βγάλει προς τα έξω πως Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου έχουν έρθει αρκετά κοντά. Η αλήθεια είναι πως ο Σπύρος είναι λάτρης του ωραίου φύλου και δεν το έχει κρύψει λεπτό μέσα στο παιχνίδι. Μπορεί στο παρελθόν να είχε δείξει ενδιαφέρον για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, όμως ως γνήσιος γύπας δεν επηρεάστηκε από την αποχώρησή της και είπε να ρίξει ρίχτυα για την... κολλητή της! Κίνηση ματ ο Σπύρος Μαρτίκας.

Survivor spoiler 05/05: Ζευγάρι Σπύρος και Βρισηίδα! Οι αποκαλύψεις που 'καίνε' το ζευγάρι!

Ή τουλάχιστον αυτό προσπαθεί να βγάλει η παραγωγή προς τα έξω. Η αλήθεια είναι πως φέτος τα σκηνοθετημένα περιστατικά είναι πολλά. Διάσημοι και Μαχητές έχουν μπλέξει σε καταστάσεις που μόνο... αναμενόμενες δεν είναι. Έρωτες, τσακωμοί, αποχωρήσεις. Τίποτα δεν μας φαίνεται φυσιολογικό στο φετινό Survivor.

Τέλος πάντων. Η παραγωγή θέλει, μετά την αποχώρηση της Σοφιάννας Αβραμάκη, να μας απασχολήσει με έναν άλλον έρωτα και ψήνει παρασκήνιο ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου. Τώρα αν αυτό εξελιχθεί και σε κάτι πραγματικό και αληθινό ανάμεσα στους δύο παίκτες θα φανεί στα επόμενα επεισόδια. Το σίγουρο είναι πως από το Σάββατο θα έχουμε νέο ειδύλλιο στον Άγιο Δομίνικο!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share