Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 05/05: «Σειρά ο γκόμενος σου...» - Σάλος με την ατάκα του Τάκη στην Σοφιάννα κατά την αποχώρηση!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

5 Μαΐου 2022 11:36
Survivor spoiler 05/05: «Σειρά ο γκόμενος σου...» - Σάλος με την ατάκα του Τάκη στην Σοφιάννα κατά την αποχώρηση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 05/05: Ο απόλυτος χαμός επικράτησε στην αποχώρηση της εβδομάδας, όταν η Σοφιάννα πήγε να χαιρετήσει τον Τάκη Καραγκούνια!

Είναι γνωστό πως η Σοφιάννα αποτέλεσε μέλος της κλίκας που έβγαλαν στον τάκο τον Τάκη και συχνά είχε έντονες αντιπαραθέσεις μαζί του. Ωστόσο την στιγμή της αποχώρησης έριξε τα "μούτρα" της και τον χαιρέτησε, ενώ τον πήρε και αγκαλιά. Εκεί ο Τάκης έγινε έξαλλος. Ανέκφραστος ψιθύρισε στο αυτί της Σοφιάννας πως "σειρά τώρα έχει ο γκόμενός σου", αφήνοντας να εννοηθεί πως ο επόμενος που θα φύγει, εφόσον βρεθεί απέναντί του θα είναι ο Άρης Σοϊλέδης!

Φυσιολογικά όμως ο Τάκης Καραγκούνιας δεν γνωρίζει πως την γλίτωσε στο τσακ και πως το κύμα που έχει από τον κόσμο έξω δεν είναι και τόσο μεγάλο. Η Σοφιάννα μόλις κατάλαβε τι της είπε ο Τάκης γύρισε και του είπε "δεν έχω λόγια, δεν παίζεσαι παιδάκι μου", με τον Άρη να μην δίνει σημασία και να ξέρει πως με την αποχώρηση της Σοφιάννας θα λείψουν τέτοια σχόλια στο μέλλον μέσα στο παιχνίδι.

Φυσικά το περιστατικό αυτό κόπηκε στο μοντάζ, κάτι το οποίο μπορείτε να καταλάβετε και στο παρακάτω βίντεο, αφού την στιγμή που η Σοφιάννα χαιρετάει τον Τάκη πέφτε... ψαλίδι και κάνει "μπαμ"!

Όπως και να έχει η νέα εβδομάδα αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς θεωρείται δεδομένο πως ο Τάκης Καραγκούνιας θα βρεθεί απέναντι στην ομάδα του ενώ σίγουρα θα έχει και ένα "τουπέ" λόγω της εμπιστοσύνης που του έδειξε ο κόσμος! Αναμονή δύο μέρες μέχρι το επεισόδιο του Σαββάτου, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται και το trailer ώστε να πάρουμε μια γεύση!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share