Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023

Survivor spoiler 05/05: «Ή την διώχνετε ή φεύγω» - Τρομερό παρασκήνιο ανάμεσα σε Άρη Σοϊλέδη και Σοφιάνα Αβραμάκη!

Πάγωσε ο Ατζούν από την εξέλιξη!

5 Μαΐου 2022 09:12
Survivor spoiler 05/05: «Ή την διώχνετε ή φεύγω» - Τρομερό παρασκήνιο ανάμεσα σε Άρη Σοϊλέδη και Σοφιάνα Αβραμάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 05/05: Παρελθόν από το Survivor 5 αποτελεί οριστικά η Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία τελικά ήταν η παίκτρια που φέρεται να συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και να αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης!

Ωστόσο η αλήθεια είναι λίγο διαφορετική. Σας αποκαλύψαμε νωρίτερα ότι θα σας παρουσιάσουμε παρασκήνιο γύρω από την αποχώρηση της παίκτριας των μπλε. Και η αλήθεια είναι πως παραγωγή και... Άρης Σοϊλέδης την ήθελαν εκτός. Μόνο τυχαία δεν είναι όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες στο ριάλιτι.

Ο Άρης Σοϊλέδης φέρεται να επικοινώνησε με Ελλάδα, όμως αυτό δεν έγινε τυχαία. Άνθρωποι της παραγωγής τον ενημέρωσαν πως η Μαρία Αντωνά είναι "σπασμένη" μαζί του για τα όσα συμβαίνουν με την Σοφιάννα μέσα στο ριάλιτι και έψαξε τρόπο ώστε να της δώσει εξηγήσεις. Έφτασαν στα αυτιά του τα σενάρια χωρισμού και τρελάθηκε. Έχασε το φως του. Έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του.

Survivor spoiler 05/05: «Ή την διώχνετε ή φεύγε»

Στην επικοινωνία του με την Μαρία Αντωνά, του ξεκαθάρισε πως πρέπει όλο αυτό με την Σοφιάννα να τελειώνει τώρα! Να φύγει ή ο ένας ή ο άλλος. Πληροφορίες θέλουν τον Άρη Σοϊλέδη να έπιασε άτομα της παραγωγής και να τους ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς γιατί κινδυνεύει να του "κλείσει το σπίτι"! Ωστόσο η παραγωγή ήταν ανένδοτη. Ο Ατζούν βλέπει στο πρόσωπο του Άρη Σοϊλέδη τον επόμενο νικητή του Surivor. Και όχι μόνο ο Ατζούν θα μας πείτε και θα έχετε δίκιο.

Δεν ήθελε λοιπόν να τον... στεναχωρήσει και βρέθηκε μια μέση λύση. "Ή θα πρέπει να διώξετε την Σοφιάννα ή θα πρέπει να φύγω εγώ", ήταν η ξεκάθαρη τοποθέτηση του Άρη Σοϊλέδη προς την παραγωγή, αφού τόνισε πως η αρραβωνιαστικιά του ήταν ανένδοτη και πως τα σενάρια χωρισμού ήταν πιο αληθινά διότι δεν ήθελε να κυκλοφορεί καμία φήμη περί απιστίας. Έτσι η παραγωγή έπεισε την... Στέλλα Ανδρεάδου να δώσει υποψία την Σοφιάννα Αβραμάκη κι όλα τα άλλα ήταν μια.... τυπική διαδικασία.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share