Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 04/05: Καμία Σοφιάννα! Έρχεται "μιλημένη" αποχώρηση και ανατρέπονται ΟΛΑ!

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

4 Μαΐου 2022 20:15
Survivor spoiler 04/05: Καμία Σοφιάννα! Έρχεται
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler 04/05: Μπορεί απόψε να αποχωρεί από το Survivor 5 η Σοφιάννα Αβραμάκη, όπως σας έχουμε ενημερώσει από χτες, ωστόσο οι επόμενες μέρες αναμένονται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες!

Ποια θα είναι η επόμενη αποχώρηση; Γιατί ο Τάκης και ο Εμμανουήλ θεωρούνται πλέον... σίγουροι; Ποια η αντίδραση του Άρη Σοϊλέδη στην αποχώρηση της Σοφιάννας Αβραμάκη; Και ας ξεκινήσουμε από το τελευταίο. Παρότι Άρης και Σοφιάννα είχαν έρθει κοντά η αποχώρηση της Σοφιάννας θα ανακουφίσει τον ποδοσφαιριστή και θα επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη του αφού είχε ενημερωθεί πολύ καλά πως η Μαρία Αντωνά έχει... "σπαστεί" στην Ελλάδα με την όλη κατάσταση. Γι' αυτό έφτασε και στα άκρα και ζήτησε να επικοινωνήσει μέσω... περαστικού. Όσο το πιστεύετε βέβαια και δεν νομίζετε ότι τον Άρη με την Μαρία τους έφερε σε επαφή η ίδια παραγωγή.

Ο Ατζούν δεν θέλει να τσαλαπατήσει τον επόμενο νικητή του Survivor, εκτός και αν πιστεύετε εσείς πως δεν υπάρχει περίπτωση ο Άρης Σοϊλέδης να είναι ο νέος... Σάκης Κατσούλης! Άλλωστε οι τηλεθεατές έχουν αποδείξει πως βγάζουν νικητές πάντα τους πιο δυνατούς αγωνιστικά παίκτες. Στο πρώτο ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος, στο δεύτερο ο Ηλίας Γκότσης, στο τρίτο η Κατερίνα Δαλάκα και στο τέταρτο ο Σάκης Κατσούλης. Ο πιο δυνατός βγαίνει πάντα νικητής επομένος και φέτος θα είναι ο Άρης Σοϊλέδης και σας βάζουμε και στοίχημα. Πάμε όμως σ' αυτό που μας αφορά!

Survivor spoiler 04/05: Ποια Σοφιάννα; Έρχεται 'μιλημένη' αποχώρηση και ανατρέπονται ΟΛΑ!

Ποια είναι η "μιλημένη" αποχώρηση που έρχεται;

Επειδή το Athensmagazine.gr δεν είναι χθεσινό στα Survivors κάτι μας λέει ότι στο στόχαστρο της μπλε ομάδας θα βρεθεί σύντομα ξανά ο Σπύρος Μαρτίκας. Βλέποντας πως ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι δυνατοί στις ψηφοφορίες, θα θελήσουνε να φέρουν απέναντί τους και τον Σπύρο Μαρτίκα και όποιος... αντέξει. Έρχεται λοιπόν μιλημένη αποχώρηση εντός των επόμενων ημερών ώστε να σώσουν οι άλλοι μπλε το... τομάρι τους και να αποχωρήσει και ένας εκ των τριών αυτών παικτών. Έξυπνο και κάτι μας λέει ότι θα το δούμε να εφαρμόζεται, γιατί όχι, από την επόμενη κιόλας εβδομάδα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share