Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 04/05: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

4 Μαΐου 2022 09:13
Survivor spoiler 04/05: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Η εβδομάδα φτάνει στο τέλος της για το Survivor 5, με τη μεγάλη ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού να αναμένεται ως προς το ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης, αλλά τις δύο ομάδες πρώτα να έχουν να παλέψουν για ένα έπαθλο, προτού συνεχίσουν σε αυτή την τελική ευθεία.

Κάθε μέρα πια στο Survivor είναι ιδιαίτερα σημαντική, με τους παίκτες να δίνουν τα πάντα, ειδικά μετά το πάρτι της ένωσης κι έπειτα, ώστε να φτάσουν έως το τέλος της διαδρομής. Η εβδομάδα αυτή, ειδικά, ήταν από τις πιο έντονες, κάτι που έδειξαν και οι τελικές υποψηφιότητες προς αποχώρηση, αναμένοντας ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι.

Ο Τάκης Καραγκούνιας, η Σοφιάννα Αβραμάκη και η Βρισηίδα Ανδριώτου περιμένουν να μάθουν ποιος από τους τρεις δεν πέρασε από... την έγκριση του κοινού και θα χρειαστεί να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, παίρνοντας το αεροπλάνο για την Ελλάδα μετά από τόσο καιρό. Τα δύο κορίτσια, ειδικά, έχουν περάσει 4.5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο, έχοντας δώσει τα πάντα.

Survivor spoiler: Η ομάδα που παίρνει το έπαθλο

Πριν από τη διαδικασία αυτήν, όμως, που θα εκτυλιχθεί στο συμβούλιο του νησιού, υπάρχει ένας αγώνας επάθλου εξίσου σημαντικός με τους υπόλοιπους. Ο Γιώργος Λιανός δεν ανακοινώνει στο trailer, αν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από το φαγητό, με τους παίκτες πάντως να δίνουν τα πάντα... δεμένοι στις αλυσίδες τους, για μια νίκη που θα δώσει ψυχολογία για τις επόμενες μέρες.

Ποια ομάδα, όμως, θα πάρει αυτό το έπαθλο; Σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες, η μπλε ομάδα συνεχίζει στον καλό ρυθμό του επάθλου επικοινωνίας και παίρνει και αυτό το αγώνισμα, μειώνοντας σε 16-15 τις νίκες με την κόκκινη, για να έρθει έστω ένα τελευταίο γεύμα για κάποιον από τους τρεις υποψήφιους.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share