Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 5 - Άρης Σοϊλέδης: Νέος καβγάς με Τάκη Καραγκούνια - «Ντροπή να είναι...» (Video)

Ξέφυγε η κατάσταση

3 Μαΐου 2022 16:55
Survivor 5 - Άρης Σοϊλέδης: Νέος καβγάς με Τάκη Καραγκούνια - «Ντροπή να είναι...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υποψήφιος προς αποχώρηση είναι - μαζί με την Βρισηίδα Ανδριώτου και τη Σοφιάννα Αβραμάκη - ο Τάκης Καραγκούνιας αυτή την εβδομάδα στο Survivor 5 και στο επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης (3/5) ο ίδιος θα ξεσπάσει κατά των συμπαικτών του.

«Να μπορέσω να αντισταθώ απέναντί τους, μόνος μου απέναντι σε αυτούς. Σας είπα ότι η αλήθεια θα λάμψει και έλαμψε. Δεν του αξίζει καν να βρίσκεται στο Survivor αυτή τη στιγμή», θα πει αρχικά ο Καραγκούνιας, ενώ λίγο πριν το αγώνισμα επικοινωνίας θα τσακωθεί για ακόμα μία φορά με τον Άρη Σοϊλέδη.

«Χθες ο Άρης ο Σοϊλέδης σα βρεγμένη γάτα στο Συμβούλιο ζητούσε συγγνώμη», θα δηλώσει ο Καραγκούνιας με τον Σοϊλέδη να απαντά «πάλι παραποιεί τα λόγια μου» και ο Καραγκούνιας να χαρακτηρίζει «ντροπή» το να είναι ο Άρης «συμπαίκτης μου στο Survivor» αυτή τη στιγμή.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι Μπλε και Κόκκινη ομάδα θα αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας της εβδομάδας σε ένα αγώνισμα γεμάτο ανατροπές, όπως υπόσχεται το τρέιλερ και μένει να δούμε ποια ομάδα θα νικήσει.

Survivor spoiler 03/05: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!

Survivor spoiler: Στην κορύφωσή του για την εβδομάδα αυτή φτάνει το Survivor 5, καθώς μετά από έναν νέο κύκλο εντάσεων και σφοδρών αντιπαραθέσεων μεταξύ των παικτών, είναι η σειρά του τηλεοπτικού κοινού να αποφασίσει το ποιος θα παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Άπαντες περιμένουν αυτή τη μεγάλη στιγμή, που θα παρακολουθήσουμε αύριο (4/5) στους δέκτες μας, αν και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές προχωράμε στη διαδικασία του να γίνει το συμβούλιο αποχώρησης, γνωρίζοντας και το ποιος παίκτης είναι αυτός, που θα μας αποχαιρετήσει.

Οι σχέσεις μεταξύ αρκετών παικτών έχουν φτάσει επί της ουσίας στα άκρα και πολλοί θεωρούν, ότι υπεύθυνος για αυτή την κατάσταση είναι ο Τάκης Καραγκούνιας, επιδιώκοντας την άμεσα αποχώρησή του από το παιχνίδι, κάτι που δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, αφού έχει το δικό του κοινό, αλλά στην τελική... η νεκροψία θα δείξει.

Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Πριν μάθουμε ποιος φεύγει, όμως, υπάρχουν και δύο αγωνίσματα, με το ένα να αφορά σήμερα (3/5) την επικοινωνία και τους παίκτες των δύο ομάδων να έχουν πάντοτε σε αυτό τον αγώνα ένα ιδιαίτερο κίνητρο, αφού έρχονται σε επαφή με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, βιώνοντας ιδιαίτερες και συγκινητικές στιγμές.

Ποια ομάδα, όμως, θα πάρει αυτό το έπαθλο; Θα συνεχίσει το σερί της η κόκκινη ομάδα, ή μήπως η μπλε θα βγάλει αντίδραση, έχοντας κάνει και... τη δουλειά για να βγάλει υποψήφιο τον Τάκη. Σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες, η μπλε είναι αυτή που θα βγάλει αντίδραση και θα πάρει το έπαθλο επικοινωνίας, μαζί με τη δυνατότητα οι παίκτες της να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, αφού την προηγούμενη εβδομάδα είχε νικήσει η κόκκινη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share