Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τον ξέχασαν ήδη: Που ξέπεσε ο Τριαντάφυλλος, 10 μήνες μετά το Survivor!

Επιστροφή στο παρελθόν!

3 Μαΐου 2022 11:32
Τον ξέχασαν ήδη: Που ξέπεσε ο Τριαντάφυλλος, 10 μήνες μετά το Survivor!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί να κατάφερε τον στόχο του μέσα από το Survivor, όμως έναν χρόνο μετά φαίνεται να επέστρεψε στα παλιά.

Είναι γνωστό πως ο Τριαντάφυλλος μπήκε στο Survivor για να γίνει εκ νέου γνωστός, να κάνει ντόρο και να επιστρέψει σε νυχτερινά σχήματα! Τα κατάφερε αφού φέτος εμφανίστηκε με τον Κωνσταντίνο Παντελίδη στο Estate ωστόσο πλέον επέστρεψε εκεί που ήταν και προ... Survivor.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 06 Μαϊου θα εμφανιστεί σε γνωστό καφέ - μπαρ του Λαυρίου, ξεκινώντας ξανά τα live εκτός νυχτερινών κέντρων της Αθήνας! Στην ουσία λοιπόν επιστρέψει εκεί που ήταν στο παρελθόν και μένει να φανεί αν θα καταφέρει από τη νέα σεζόν να βρεθεί ξανά σε σχήμα νυχτερινού κέντρου ή η μπογιά του έσβησε μετά την παρουσία του στο Survivor 4, όπου η αλήθεια είναι πως κατάφερε να ξεχωρίσει, όχι τόσο για τις αθλητικές του ικανότητες αλλά για την αγάπη του κόσμου που τον στήριξε και τον έστειλε τόσο μακριά στο παιχνίδι...

Που ξέπεσε ο Τριαντάφυλλος, 10 μήνες μετά το Survivor!

Survivor: «Δε θέλω πολλά...» - Ξεφτίλισε πρώην συμπαίκτη του ο Τριαντάφυλλος

Ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε πρόσφατα στο «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, με τον ίδιο να αναφέρεται στην εμπειρία του Survivor και τις σχέσεις με τους πρώην συμπαίκτες του.

Ο τραγουδιστής, που διατηρεί παράλληλα μια κόντρα με παίκτη του φετινού ριάλιτι, ανέφερε πως γενικότερα έχει καλές επαφές με όλους, χωρίς να υπάρχουν προβλήματα, ωστόσο υπάρχει ένας παίκτης μόνο με τον οποίο δεν θέλει επαφές και αυτός είναι ο Κόρο, όπως όλοι τον έλεγαν. Η σχέση τους, λοιπόν, είχε έρθει σε ρήξη στο παιχνίδι όταν ο Κόρο άφησε τον Τριαντάφυλλο χωρίς φαγητό για να «πληρώσει» για την συμπεριφορά του.

Γενικότερα, πιστεύει πως ο κόσμος τα γνώριζε όλα αυτά και πως ακριβώς γι΄αυτόν τον λόγο από φαβορί τον έδιωξαν απ΄το παιχνίδι.

Το σχόλιο του Τριαντάφυλλου

«Με όλα τα παιδιά έχω μιλήσει και μιλώ γενικά. Με αυτόν που δεν έχω μιλήσει και να είναι καλά και δεν θέλω να έχω και πολλά είναι ο Κόρο. Όταν βγήκα, διάβαζα ότι ήταν και φαβορί κιόλας για να το πάρει, πρώτος μέσα στην πεντάδα. Μετά το σκηνικό που έγινε με εμένα και το φαγητό, από πρώτος έγινε αυτοκαταστροφικός και πήγε τελευταίος», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Βλέπεις λοιπόν; Έτσι είναι αυτά. Είδες ο κόσμος; Τα βλέπει όλα κι είναι καταγεγραμμένα και πετσοκόβει και πυροβολεί».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share