Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

Survivor 5: Κόλαφος ο Λιανός για Σοϊλέδη και Ταλάντσεβ - «Βαριά» καμπάνα στους δύο παίκτες

Παραβίασαν βασικό κανόνα και τιμωρήθηκαν

3 Μαΐου 2022 07:56
Survivor 5: Κόλαφος ο Λιανός για Σοϊλέδη και Ταλάντσεβ - «Βαριά» καμπάνα στους δύο παίκτες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κόλαφος υπήρξε στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor 5 ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος μίλησε για δύο παίκτες, που παραβίασαν βασικό κανονισμό του ριάλιτι επιβίωσης, επισύροντας συγκεκριμένη ποινή.

Στην έναρξη του συμβουλίου για τη δεύτερη ψηφοφορία στο Survivor, σαν βόμβα έπεσε η είδηση από τον Γιώργο Λιανό, πως δύο παίκτες της Μπλε ομάδας, απομακρύνθηκαν από την παραλία «δωροδόκησαν» ντόπιο ώστε να καταφέρουν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους στην Ελλάδα, καταπατώντας έναν από τους πιο βασικούς κανόνες του παιχνιδιού.

Survivor 5: Η τιμωρία Άρη και Τάλα

Συγκεκριμένα, ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ ήταν οι δύο παίκτες που έκαναν το σοβαρό αυτό παράπτωμα, και η ποινή που όρισε για αυτούς η παραγωγή ήταν για τα επόμενα τρία έπαθλα που θα κερδίσει η ομάδα τους να μην συμμετάσχουν.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά, όπου παίκτης του Survivor τιμωρείται με ποινή τριών επάθλων στο φετινό κύκλο. Η πρώτη αφορούσε τον Γιάννη Τσολάκη, ο οποίος υπενθυμίζουμε πως νωρίς στο φετινό παιχνίδι είχε απασχολήσει, πίνοντας καφέ παρά τις συστάσεις, με αποτέλεσμα να δεχθεί την ποινή.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share