Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 02/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή, αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε κλικ!

2 Μαΐου 2022 20:42
Survivor spoiler 02/05, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Τα ίδια επιζώντες μου, τα ίδια παραγωγή μου... Με αυτή την παραλλαγή της γνωστής ελληνικής παροιμίας θα μπορούσαμε να περιγράψουμε όσα συμβαίνουν στο Survivor 5 από το Σάββατο (30/4) κι εντεύθεν, με την ημερήσια διάταξη να περιέχει όσα υπήρχαν πριν από τα έπαθλα του Ατζούν, που έφεραν λίγο περισσότερη ηρεμία και χαμόγελο.

Η ίντριγκα είναι πάλι σε πρώτο πλάνο, μαζί με τους όσους τσακωμούς μεταξύ των παικτών. Η μπλε ομάδα, ειδικά, είναι ένα... κανονικό «ναρκοπέδιο», αφού κάθε φορά βρίσκει η βασική κλίκα της κι ένα διαφορετικό παίκτη να στοχοποιήσει, αν και για να λέμε την αλήθεια ο Τάκης και ο Εμμανουήλ από μόνοι τους δίνουν αφορμές.

Ο πρώτος βρίσκεται, αυτό τον καιρό, στο στόχαστρο, αφού ο make up artist δείχνει να έχει πέραση στο κοινό όσα κι αν λέει, οπότε αλλάζει και το ποιος θέλουν από την ομάδα να αποχωρήσει την Τετάρτη (4/5), εφόσον υπάρξουν υποψήφιοι προς αποχώρηση μονάχα από τη δική τους πλευρά και όχι από την κόκκινη, η οποία δείχνει να έχει βρει ισορροπίες, μετά το τέλος της Τζο Μαριδάκη, και να πορεύεται δίχως προβλήματα, ακόμη κι όταν χάνει. Αυτό θα το δούμε, βέβαια, όταν χρειαστεί να ψηφίσει στην κάλπη κι εκεί, ενδεχομένως, άτομα που βρίσκονται κοντά θα χρειαστεί να «αλληλοεξοντωθούν».

Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Για να τα διαπιστώσουμε όλα αυτά, ωστόσο, πρέπει να δούμε και το τι θα γίνει στο αγώνισμα ασυλίας, το δεύτερο για αυτή την εβδομάδα, που θα κρίνει και το πόσοι θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Θα είναι μονάχα υπόθεση της μπλε ομάδας, ή θα δούμε και την κόκκινη να μπαίνει στο παιχνίδι του σασπένς;

Σύμφωνα με οριστικές πληροφορίες, στον εξαιρετικά δύσκολο σημερινό (2/5) στίβο μάχης, η κόκκινη ομάδα θα είναι και πάλι νικήτρια, παίρνοντας και τη δεύτερη ασυλία και αναγκάζοντας τους «Μπλε» να ψηφίσουν ξανά, έχοντας συνολικά τρεις παίκτες προς αποχώρηση. Όσο για το ποιος προτιμούν να φύγουν, δεν χρειάζεται να το κουβεντιάσουμε...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share