Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 02/05: Όλα τούμπα στο Survivor 5 - Αποχωρεί λόγω τραυματισμού η Σταυρούλα Χρυσαειδή;

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

2 Μαΐου 2022 12:56
Survivor spoiler 02/05: Όλα τούμπα στο Survivor 5 - Αποχωρεί λόγω τραυματισμού η Σταυρούλα Χρυσαειδή;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor 5 είναι το παιχνίδι των ανατροπών, το δίχως άλλο. Σε κάθε επεισόδιο μπορεί να δούμε πολλές εκπλήξεις μπροστά στα μάτια μας, με τους παίκτες των δύο ομάδων άλλωστε να έχουν να ανταποκριθούν σε ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι επιβίωσης.

Η κατάσταση, πάντως, είναι αρκετά «εύφλεκτη» στον Άγιο Δομίνικο, με τον Τάκη Καραγκούνια ειδικά να βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη θέση. Ο παίκτης της μπλε ομάδας έχει καταφέρει να κάνει τους πάντες να στραφούν εναντίον του εξαιτίας της συμπεριφοράς του, αφού έχει πια ξεφύγει από τα όρια και κανείς δεν ξέρει αν το επόμενο «ξέσπασμά» του μπορεί να προκαλέσει κάτι ακόμη χειρότερο, αφού έχει φτάσει σε σημείο να έρθει στα χέρια με τον Άρη Σοϊλέδη.

Η διαδικασία της αποχώρησης, πάντως, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Τα νέα, που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο είναι «καυτά» και δεν αποκλείεται να δούμε μια μεγάλη έκπληξη να εκτυλίσσεται την Τετάρτη (4/5), στο αντίστοιχο συμβούλιο, με τους υποψήφιους να δίνουν μια μεγάλη «μάχη» για να παραμείνουν και τους πάντες να περιμένουν το τέλος του μισθοφόρου.

Survivor spoiler: Ο τραυματισμός της Σταυρούλας και η αλήθεια για την παραμονή της

Υπάρχει, όμως, κι ένας αστερίσκος. Κι αυτός ακούει στο όνομα της Σταυρούλας Χρυσαειδή, η οποία έχει τραυματιστεί και η παραγωγή έχει προβληματιστεί από αυτή την εξέλιξη. Όπως βλέπουμε στο trailer του νέου επεισοδίου, η παίκτρια της κόκκινης ομάδας φορά νάρθηκα στο χέρι και δε γίνεται καμία άλλη αναφορά, σχετικά με την κατάστασή της.

Η λογική λέει, πάντως, ότι δεν έχει κάτι σοβαρό, αφού πουθενά δεν προβάλλεται η στιγμή του τραυματισμού της. Πρέπει να περιμένουμε, ωστόσο, να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης και το πώς εκείνη θα την αντιμετωπίσει, χωρίς να αποκλείεται το «μπαμ» από τη δική της πλευρά.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share