Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022

Survivor spoiler 02/05: Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

2 Μαΐου 2022 09:24
Survivor spoiler 02/05: Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor 5 είναι ίσως το πιο έντονο, που έχουμε δει σε όλα τα χρόνια προβολής του ριάλιτι επιβίωσης, με κάθε μέρα να φέρνει όλο και μεγαλύτερη ένταση μεταξύ των παικτών, η οποία εν μέρει εκφράζεται με ακραίους τρόπους, που σε προηγούμενους κύκλους δεν είχαν τουλάχιστον προβληθεί, αν υποθέσουμε πως υπήρξαν παρόμοια σκηνικά.

Προσβολές δίχως τέλος μεταξύ των παικτών, «ξύλο» σχεδόν σε συμβούλιο και στίβο μάχης, με τελευταία παραδείγματα όσα είχαν ως πρωταγωνιστή τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος για ακόμη μια φορά έκανε... μπάχαλο την παραλία, αλλά και την ομάδα του στο αγώνισμα, με τη Σοφιάννα μάλιστα να φτάνει σε σημείο να του πετάξει νερό, ενώ όλοι παλεύαν για την νίκη.

Με λίγα λόγια, μιλάμε για μια τοξική κατάσταση με συγκεκριμένους υπεύθυνους, που συντηρείται με τις ευλογίες από την παραγωγή, αφού κάπως πρέπει να δικαιολογηθεί το κόστος του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, όταν απέναντί του έχει όχι απλά ισχυρό ανταγωνισμό, αλλά προγράμματα που συζητούνται πολύ περισσότερο, όπως αυτά της μυθοπλασίας.

Survivor spoiler: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μέσα σε όλη αυτή την... ωραία ατμόσφαιρα, οι δύο ομάδες πρέπει να παλέψουν για τη δεύτερη ασυλία, η οποία ακολουθεί την πρώτη, όπου η κόκκινη ομάδα έδωσε εύκολη επιλογή στην μπλε με την νίκη της, διαλέγοντας τον Τάκη ως πρώτο υποψήφιο. Το θέμα είναι, τώρα, το ποιοι θα τον ακολουθήσουν και θα τεθούν στην κρίση του κοινού, ειδικά από τη στιγμή που όλοι θέλουν να τον δουν να φεύγει.

Ποιοι θα είναι, όμως, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση; Προς το παρόν δεν έχουμε οριστική πληροφόρηση και μπορούμε να περιοριστούμε σε ορισμένες πρώτες πληροφορίες που έχουμε μαζί με μερικές εκτιμήσεις. Σε περίπτωση νίκης της κόκκινης ομάδας, έχει ενδιαφέρον το ποιος θα είναι υποψήφιος από την μπλε και, μάλλον, θα βλέπαμε τον Σπύρο Μαρτίκα, καθώς ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχει αρχίσει να «δικτυώνεται», με τους υπόλοιπους να βλέπουν πως δεν φεύγει εύκολα, ενώ έχει ενδιαφέρον το ποιον θα διαλέξει η Στέλλα Ανδρεάδου, έχοντας την ατομική ασυλία.

Αν, πάλι, νικήσει η μπλε, τότε η κλίκα των «Κόκκινων», μετά τον εύκολο στόχο της Τζο, είναι πιθανό να προχωρήσει σε επιλογή της Σταυρούλας Χρυσαειδή, ενώ πρέπει να δούμε και ποιος θα πάρει την ατομική ασυλία, αν και σίγουρα κινδυνεύουν λόγω αγωνιστικού κομματιού ο Απόστολος Ρουβάς και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share