Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor trailer 02/05: «Πρόσεχε...» - Έντρομος ο Γιώργος Λιανός στο Survivor 5!

Αγωνία για νέο τραυματισμό σε ένα κρίσιμο αγώνισμα

2 Μαΐου 2022 07:26
Survivor trailer 02/05: «Πρόσεχε...» - Έντρομος ο Γιώργος Λιανός στο Survivor 5!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer: Το Survivor 5 έχει γίνει ξανά... όπως το γνωρίζαμε, με την ίντριγκα να κυριαρχεί και τους παίκτες των δύο ομάδων να δίνουν και την τελευταία ρανίδα του αίματός τους, ώστε να καταφέρουν να μείνουν όρθιοι στο παιχνίδι.

Στο επίκεντρο, φυσικά, βρίσκεται πάντοτε ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος εννοείται πως δε δέχθηκε θετικά την υποψηφιότητά του προς αποχώρηση. Όλη η ομάδα έχει στραφεί εναντίον του, με τον Γιώργο Ταλάντσεβ ακόμη να αντιδρά και να αναφέρει, ότι κανείς δεν μπορεί να μείνει ήσυχος στην παραλία εξαιτίας του, ενώ ο μισθοφόρος απαντά πως τα περί συμβίωσης είναι... μπαρούφες και το αγωνιστικό είναι που μετρά.

Survivor trailer: Ο σκληρός στίβος μάχης κι ένα συμβούλιο που κρίνει πολλά

Ο Γιώργος Λιανός, αργότερα, υποδέχεται τις δύο ομάδες στον αγώνα ασυλίας, το δεύτερο για την εβδομάδα. Εκεί, τονίζει πως άπαντες πρέπει να προσέχουν μια ανεμόσκαλα οριζόντια επί της ουσίας, η οποία είναι αρκετά επικίνδυνη και, πράγματι, ο στίβος μάχης είναι από τους πιο σκληρούς που έχουμε δει.

Στο τέλος, κάποια από τις δύο ομάδες θα είναι νικήτρια και δε θα χρειαστεί να ψηφίσει στο συμβούλιο του νησιού. Κάπως έτσι, επικρατεί αγωνία, με τον παρουσιαστή να υποδέχεται άπαντες και να αναμένει, μαζί με το τηλεοπτικό κοινό, το ποια θα είναι η τριάδα ή τετράδα, που θα τεθεί στη διάθεσή του.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share