Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 01/05: «Βόμβα» στο Survivor 5 - Ζήτησε να αποχωρήσει η Βρισηίδα Ανδριώτου!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

1 Μαΐου 2022 14:45
Survivor spoiler 01/05: «Βόμβα» στο Survivor 5 - Ζήτησε να αποχωρήσει η Βρισηίδα Ανδριώτου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor 5, όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, είναι ένα παιχνίδι για πολύ σκληρούς, που κι αυτοί ακόμη πρέπει να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους, προκειμένου να μείνουν όρθιοι μέχρι το τέλος, στη διεκδίκηση του μεγάλου επάθλου.

Δεν είναι λίγοι οι παίκτες, που πολλές φορές έχουν έρθει στα όριά τους κι έχουν φτάσει σε σημείο να σκέφτονται έντονα την πιθανότητα να αποχωρήσουν από το ριάλιτι επιβίωσης. Όταν σκέφτονται, βέβαια, το τι έχουν να χάσουν, τότε διαλέγουν να παραμείνουν, αφού εκτός των άλλων δεν πρόκειται να ζήσουν ξανά τέτοια εμπειρία.

Αυτό δεν αναιρεί, ότι σε στιγμές έχουν τα «ξεσπάσματά» τους, τις περιπτώσεις όπου λένε, ότι δεν αντέχουν άλλο. Και η Βρισηίδα Ανδριώτου αρκετές φορές δεν έχει κρύψει, ότι φτάσει... στο αμήν, αν και φυσικά κάποια δύναμη την κρατά μέσα στο παιχνίδι, για να συνεχίσει και να είναι, μάλιστα, από τις πιο ισχυρές παίκτριες.

Survivor spoiler: Η Βρισηίδα ήρθε στα όριά της...

Η παίκτρια της μπλε ομάδας είναι από τις πιο δυναμικές παρουσίες, καταθέτοντας διαρκώς άποψη και ούσα πρωταγωνίστρια στα αγωνίσματα, βγαίνοντας μπροστά όποτε το χρειάζεται η ομάδα της, με τις φήμες επίσης να έχουν «φουντώσει» για σχέση με τον Σπύρο Μαρτίκα. Μαθαίνουμε, ωστόσο, ότι στο σημερινό (1/5) επεισόδιο ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση, με το αγώνισμα να τη βγάζει νοκ άουτ.

Η ίδια, όπως βλέπουμε στο trailer, δυσκολεύεται πάρα πολύ, ενδεικτικό του πόσο δύσκολο είναι το συγκεκριμένο αγώνισμα για την ασυλία, όπου καλούνται όλοι να ανταποκριθούν. Στο τέλος του αγώνα, μάλιστα, δεν άντεξε και άρχισε να ουρλιάζει, ότι δεν μπορεί άλλο.

Η Βρισηίδα απευθύνθηκε στην παραγωγή, η οποία επιχείρησε να τη λογικέψει, αλλά εκείνη τη στιγμή ήταν επηρεασμένη από την υπερπροσπάθεια. Λίγο αργότερα, την πλησίασαν ξανά και η ίδια ένιωθε καλύτερα, με την κουβέντα τους να οδηγεί στο ότι ήταν ίσως το συναίσθημα της στιγμής, που την οδήγησε στο να ζητήσει να φύγει, αλλά κι εκείνη από την πλευρά της επεσήμανε, ότι δεν καταλαβαίνουν ακριβώς τις συνθήκες, υπό τις οποίες επιβιώνουν οι παίκτες, οπότε δεν πρέπει να είναι έκπληκτοι, αν μια μέρα κάποιος θελήσει να αποχωρήσει.

Το αν μιλούσε για τον εαυτό της, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share