Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 01/05: «Δεν βλέπω να γίνεται ο γάμος...» - Ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό του από την Μαρία Αντωνά!

Σούσουρο!

1 Μαΐου 2022 11:27
Survivor spoiler 01/05: «Δεν βλέπω να γίνεται ο γάμος...» - Ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό του από την Μαρία Αντωνά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Πολλοί το άκουσαν, ελάχιστοι το παρατήρησαν! Ο Άρης Σοϊλέδης στο επεισόδιο του Σαββάτου μίλησε για πρώτη φορά για ενδεχόμενο χωρισμό από την Μαρία Αντωνά αλλά ελάχιστοι το κατάλαβαν. Συγκεκριμένα πέταξε μια ατάκα φωτιά.

Σίγουρα χωρισμός ανάμεσα στο ζευγάρι δεν υπάρχει, ειδικά από την στιγμή που έχουν να μιλήσουν τόσους μήνες. Ωστόσο η παραγωγή έχει πεί στον Άρη Σοϊλέδη να αναφέρεται στο συγκεκριμένο γεγονός γιατί πουλάει. Και αυτό έκανε και χτες στα "Παιχνίδια της Καραϊβικής".

Συγκεκριμένα παίκτες για να περιγράψουν λέξεις σχετικές με τον γάμο αναφερόντουσαν συνέχεια στον Άρη Σοϊλέδη και τον γάμο του με την Μαρία Αντωνά. Όταν η λέξη ήταν η ανθοδέσμη, ο παίκτης που αγωνιζόταν είπε χαρακτηριστικά πως "θα το κρατάει ο Άρης στον γάμο του..." με τον παίκτη της μπλε ομάδας να αναφέρει: "δεν τον βλέπω να γίνεται στο τέλος", αναφερόμενος στην ουσία ότι το έχουν γρουσουζέψει οι συμπαίκτες και αντίπαλοί του.

Survivor spoiler 01/05: «Δεν τον βλέπω να γίνεται...» - Ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό του από την Μαρία Αντωνά!

Ωστόσο μόνο τυχαία δεν ηταν η αναφορά στον γάμο του Άρη Σοϊλέδη, καθώς γνωρίζει πολύ καλά τι αναφέρουν εκτός Survivor τα Μέσα και πως ο γάμος του με την Μαρία Αντωνά πουλάει πολύ, ενώ ότι κυκλοφορούν και φήμες για παράνομη σχέση του με την Σοφιάννα Αβραμάκη, ένα φλερτ που πρέπει να κρατάει ζεστό ώστε να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης.

Έστω και έτσι όμως ο Άρης Σοϊλέδης έκανε αναφορά σε... ενδεχόμενο χωρισμό του, λίγο πριν τον γάμο, που φυσικά το σενάριο αυτό δεν παίζει!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share