Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Survivor spoiler 01/05: Εξελίξεις με την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια! Το ανακοινώνει στο συμβούλιο ο Λιανός

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

1 Μαΐου 2022 10:31
Survivor spoiler 01/05: Εξελίξεις με την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια! Το ανακοινώνει στο συμβούλιο ο Λιανός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor 5 έχει... επιτέλους εξελίξεις ως προς το θέμα της επιβίωσης. Γιατί καλά τα έπαθλα και... οι βόλτες, αλλά το σημαντικό είναι το ποιος θα φτάσει μέχρι το τέλος, όταν και θα ανακηρυχθεί στο Γαλάτσι ο μεγάλος νικητής του φετινού κύκλου του ριάλιτι.

Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε χθες (30/4) για το παιχνίδι, με τους παίκτες των δύο ομάδων να μπαίνουν πάλι σε «πολεμική» μεταξύ τους κατάσταση, παλεύοντας πρώτα για το έπαθλο φαγητού και όχι μόνο, και ύστερα για τις δύο ασυλίες, που θα κρίνουν και το ποιος εν συνεχεία θα αποχωρήσει από το ριάλιτι.

Ένας παίκτης, πάντως, μοιάζει να είναι... στην μπούκα από τους υπόλοιπους. Ο Τάκης Καραγκούνιας δείχνει να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην έξοδο από το Survivor, με το μισθοφόρο να πληρώνει τον εριστικό του χαρακτήρα, χωρίς καμία διάθεση να δείχνει κάποια πιο διαλλακτική στάση, ώστε να βελτιώσει τη θέση του.

Οι αναφορές εναντίον του από συμπαίκτες και αντιπάλους γίνονται όλο και περισσότερες και στο σημερινό (1/5) επεισόδιο τον βλέπουμε για ακόμη μια φορά να τσακώνεται... μέχρι και με τους φοίνικες, αν και καταγγέλλει για κάτι αρκετά σοβαρό στο συμβούλιο τον Σπύρο Μαρτίκα.

Survivor spoiler: Ένα «βήμα» από τον «γκρεμό» ο Τάκης εκτός...

Το αν αυτό στοιχίσει την παραμονή του τελευταίου στο Survivor δεν το γνωρίζουμε, αλλά σε κάθε περίπτωση η κατάσταση δεν είναι ευνοϊκή για τον Τάκη, ο οποίος είναι πολύ πιθανό αυτή την εβδομάδα να μας αποχαιρετήσει, αν ακολουθήσουμε... τα σημάδια.

Η ομάδα του, άλλωστε, χάνει πιθανότατα τη σημερινή ασυλία και όλοι θα σπεύσουν να τον ψηφίσουν, φέρνοντάς τον ένα «βήμα» πριν από τον «γκρεμό». Μένει να φανεί, ανάλογα με τους υπόλοιπους υποψήφιους, αν το τηλεοπτικό κοινό τελικά αποφασίσει να τον διώξει, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει την Τετάρτη (4/5) το αποτέλεσμα.

Σε αυτό το σημείο, όμως, αξίζει να τονίσουμε, ότι δε γνωρίζουμε ποιος παίρνει την ατομική ασυλία στο Survivor, μετά την πρώτη ασυλία. Μόνο σε αυτή την περίπτωση γλιτώνει ο Τάκης και θα σας έχουμε σύντομα νέα, αν και ακόμη και μια τέτοια εξέλιξη δε θα σταματήσει το γεγονός, ότι άπαντες έχουν δυσανασχετήσει, ακόμη και στην παραγωγή, που έχει προβληματιστεί με τη στάση του, με αποκορύφωμα εκείνο το επεισόδιο με τον Άρη Σοϊλέδη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share