Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 01/05: Αυτή η ομάδα παίρνει την ασυλία!

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

1 Μαΐου 2022 08:20
Survivor spoiler 01/05: Αυτή η ομάδα παίρνει την ασυλία!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Η... κανονικότητα έρχεται ξανά στο Survivor 5 με ίντριγκες, τσακωμούς και όλα αυτά, που χαρακτηρίζουν ένα ριάλιτι επιβίωσης, που μόνο στο κομμάτι της επιβίωσης δε δίνει σημασία από την πλευρά της παραγωγής, αλλά έχει εξελιχθεί σε ένα «άγριο» ξεκατίνιασμα.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι ειδικά στην μπλε ομάδα τσακώνονται... ακόμη κι όταν κερδίζουν, με τους παίκτες της να βρίσκονται σε μια «εμπόλεμη» κατάσταση, διεκδικώντας την απομάκρυνση ενός συγκεκριμένου παίκτη. Κι αυτός, φυσικά, είναι ο Τάκης Καραγκούνιας, που βλέπει το τέλος να πλησιάζει και την ψυχραιμία του να χάνεται ακόμη περισσότερο.

Ο μισθοφόρος βρίσκεται ενδεχομένως σε πιο δύσκολη θέση από ποτέ, καθώς δεν είναι μόνο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, αλλά μια ολόκληρη... παραλία απέναντί του, με το κλίμα να είναι «βαρύ» και το... μήνυμα να εκπέμπεται ως προς την πρόθεση όλων να τον δουν να φεύγει από την καλύβα και να γυρίσει στην Ελλάδα.

Survivor spoiler: Η ομάδα που παίρνει την ασυλία

Το θέμα, βέβαια, είναι ότι η ασυλία ακόμη κι έτσι παραμένει κάτι κρίσιμο για κάθε πλευρά, όσο κι αν οι παίκτες της θέλουν να διώξουν κάποιον άλλο. Και είναι δεδομένο, ότι θα δούμε μια πολύ μεγάλη «μάχη» ανάμεσα στις δύο ομάδες, με φόντο το συγκεκριμένο έπαθλο, για το οποίο θα αγωνιστούν ύστερα από δύο εβδομάδες ξεγνοιασιάς, επάθλων με Μαϊάμι, μασάζ και... μαϊμούδες σε πάρκα.

Όλα αυτά τελείωσαν και γυρίζουμε στη γνωστή καθημερινότητα του παιχνιδιού, με λίγο καιρό πια να έχει μείνει μέχρι να πάμε στον τελικό του Γαλατσίου. Ποια ομάδα, όμως, θα νικήσει και θα πάει ήσυχη στο συμβούλιο του νησιού;

Οι πρώτες μας πληροφορίες αναφέρουν, ότι η κόκκινη ομάδα θα εκμεταλλευτεί την ταραχή στην αντίπερα όχθη και θα πάρει την ασυλία, αναγκάοζντας την μπλε να ψηφίσει. Δεν έχουμε, όμως, οριστική πληροφόρηση και σύντομα θα σας ενημερώσουμε με βεβαιότητα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share