Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Survivor 5: Ανατριχιάζει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ - Το προφητικό όνειρο με τον πατέρα του που έχει φύγει από τη ζωή

"Με πήραν τα ζουμιά"

30 Απριλίου 2022 22:02
Survivor 5: Ανατριχιάζει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ - Το προφητικό όνειρο με τον πατέρα του που έχει φύγει από τη ζωή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με κλάματα ξεκίνησε η μέρα για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίος όπως ανέφερε στην έναρξη του σημερινού 30/04 επεισοδίου του Survivor 5 είδε ένα προφητικό όνειρο με τον πατέρα του που έχει φύγει από τη ζωή, το οποίο παρότι τον τάραξε τον κάνει να ελπίζει σε μία νίκη.

Παράλληλα, αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο.

Ο Εμμανουήλ, πιο συγκεκριμένα ανέφερε πως στο όνειρο που είδε ήταν ο πατέρας του, με ένα φωτοστέφανο, και του μίλησε λέγοντας του πως εκείνος είναι εδώ για αυτόν και πως είναι εκεί για να τον προστατεύσει. Τότε ο παίκτης παραδέχτηκε συγκινημένος πως έκλαψε όταν ξύπνησε και είπε στους συμπαίκτες του πως πιστεύει στη νίκη τους χωρίς να αποκαλύπτει το λόγο...

Δείτε την εξομολόγηση του Κωνσταντίνου για το όνειρο

Survivor 5: Η Ασημίνα επιστρέφει στους αγώνες - Τα πρώτα της λόγια

Με αισιοδοξία ξεκίνησε το σημερινό 30/04 επεισόδιο του Survivor, για την Κόκκινη Ομάδα, καθώς απολαμβάνουν ένα σερί από νίκες, ενώ επιστρέφει και στο στίβο της μάχης η Ασημίνα, καθώς πήρε την θετική έγκριση του γιατρού.

Όπως ανέφερε και η ίδια, είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένη που οι γιατροί της επέτρεψαν να επιστρέψει στα αγωνίσματα, και θέλει να παλέψει να κερδίσουν και το αποψινό έπαθλο, προφανώς για να ευχαριστήσει την ομάδα της για τα έπαθλα που μπόρεσε να ευχαριστηθεί χωρίς να μπορεί να αγωνιστεί λόγο του τραυματισμού της.

Δείτε την δήλωση της Ασημίνας

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share