Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 30/04: Τελειώνει άμεσα η Ασημίνα Χατζηανδρέου από το Survivor 5; Το ανακοινώνει τις επόμενες μέρες

Αποκλειστικό παρασκήνιο του Athensmagazine.gr!

30 Απριλίου 2022 09:57
Survivor spoiler 30/04: Τελειώνει άμεσα η Ασημίνα Χατζηανδρέου από το Survivor 5; Το ανακοινώνει τις επόμενες μέρες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Το Survivor είναι ένα παιχνίδι, που μπορεί να λυγίσει μέχρι και τους πιο σκληρούς, καθώς όταν μιλάμε για την επιβίωση ενός ατόμου, τα δεδομένα μπορεί να εξελιχθούν διαφορετικά από μέρα σε μέρα, με τη μία να σε βρίσκει στο παιχνίδι και την άλλη... να σε πετά εκτός αυτού.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, φυσικά, είναι από τις πολύ δυνατές παίκτριες αυτού του ριάλιτι, αντέχοντας τα πάντα σε αυτό τον κύκλο. Από την πείνα και τις κακουχίες, έως και το σοβαρό της τελευταίο τραυματισμό, η παίκτρια της κόκκινης ομάδας έχει φανεί... ψυχάρα και, όπως είχαμε πει, αγωνιστικά δε θα έχει ποτέ πρόβλημα να αγωνίζεται και να δίνει τον καλύτερο εαυτό της.

Δεν είναι και λίγες, όμως, οι στιγμές όπου η ίδια λυγίζει συναισθηματικά και δεν το κρύβει μπροστά στην κάμερα. Το έκανε και στα προηγούμενα επεισόδια, αφήνοντας μάλιστα ανοικτό μέχρι και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, καθώς δεν είναι και λίγα όσα έχει περάσει τους τελευταίους τέσσερις μήνες σε αυτό.

Survivor spoiler: Αποφασίζει οριστικά η Ασημίνα...

Η ποδοσφαιρίστρια, μάλιστα, μετά το έπαθλο επικοινωνίας ζήτησε ακόμη και να μιλήσει με τον Χρήστο Δάντη, δείχνοντας πόσο της λείπουν οι άνθρωποί της, που άφησε πίσω στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να «φουντώνουν» για ακόμη μια φορά οι φήμες, που τη θέλουν σύντομα εκτός παιχνιδιού και όλα κρέμονται από μία κλωστή.

Πράγματι, η Ασημίνα μαθαίνουμε πως είναι σε πολύ δύσκολη θέση και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ενδέχεται, επομένως, να ανακοινώσει στις επόμενες μέρες την οικειοθελή της αποχώρηση από το Survivor 5, με τη σκέψη αυτή να «στροβιλίζει» στο μυαλό της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, πάντως, δεν είναι μια απόφαση που θα πάρει άμεσα και εν βρασμώ ψυχής, αλλά θα περιμένει λίγο ακόμη να δει το ποια είναι η καθημερινότητα μετά τον τραυματισμό και κατά πόσο αντέχει, για να είναι βέβαιη, αν χρειαστεί να μιλήσει και να ζητήσει να έρθει πρόωρα το τέλος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share