Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor trailer 30/04: Τέλος ο Τάκης Καραγκούνιας από το Survivor 5! Ανακοινώνεται από τον Λιανό

Χτυπά η «καμπάνα» για τον παίκτη της μπλε ομάδας

30 Απριλίου 2022 07:35
Survivor trailer 30/04: Τέλος ο Τάκης Καραγκούνιας από το Survivor 5! Ανακοινώνεται από τον Λιανό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor trailer: Το Survivor 5 φαίνεται πως οδηγείται στο τέλος για έναν εκ των παικτών του, με τις «καμπάνες» να χτυπούν ήδη εν όψει της αποχώρησης της Τετάρτης (4/5), αφού εκείνος μοιάζει να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πιο δύσκολη θέση.

Συγκεκριμένα, το σχέδιο του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για τον Τάκη Καραγκούνια δείχνει να προχωρά, καθώς τονίζει μπροστά στην κάμερα, όπως και ο Άρης Σοϊλέδης με τη Σοφιάννα Αβραμάκη, το πόσο προσπαθεί ο μισθοφόρος να πείσει τους υπόλοιπους να μην τεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση, κάνοντας την... κωλοτούμπα του, αν και υπάρχει θέμα και με τον πρώτο.

Survivor trailer: Βόλτα... με τις μαϊμούδες πριν από την ασυλία

Περνάμε, όμως, και στην επιστροφή σήμερα (30/4) του Γιώργου Λιανού, ο οποίος ανακοινώνει ένα ακόμη σπουδαίο έπαθλο στην νικήτρια ομάδα της δοκιμασίας, που πρέπει πρώτα να περάσει. Μια δοκιμασία, που θυμίζει... Ασημακόπουλο από τον προηγούμενο κύκλο.

Συγκεκριμένα, ο νικητής θα πάει στο πάρκο με τις μαϊμούδες στην Πούντα Κάνα, σε ένα ιδιαίτερο έπαθλο, που για λίγο θα αλλάξει παραστάσεις στους παίκτες, παίρνοντας μια ανάσα εν όψει της ασυλίας.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share