Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

Survivor spoiler 29/04: ΕΙΠΕ ΤΟ ΝΑΙ! Επιστρέφει στο Survivor, 5 χρόνια μετά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

Βόμβα μεγατόνων!

29 Απριλίου 2022 20:11
Survivor spoiler 29/04: ΕΙΠΕ ΤΟ ΝΑΙ! Επιστρέφει στο Survivor, 5 χρόνια μετά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 29/04: Μια σπουδαία αποκλειστικότητα σας φέρνει στο φως πρώτο το Athensmagazine.gr και έχει να κάνει με τον μεγαλύτερο παίκτη που έχει περάσει ποτέ από τα ελληνικά Survivors.

O λόγος φυσικά και γίνεται για τον Γιώργο Αγγελόπουλος, γνωστό και ως Ντάνο και νικητή του Survivor 1! Τι αναφέρουν πληροφορίες του Athensmagazine.gr; Πως ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν ηθοποιός είπε το μεγάλο ναι στον Ατζούν Ιλιτζαλί για να επιστρέψει στο Survivor. Όχι βέβαια για το φετινό αλλά για το Survivor All Star, το οποίο και θα διεξαχθεί πιθανότατα του χρόνου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Γιώργος Αγγελόπουλος δέχτηκε μια απίστευτα μεγάλη οικονομική πρόταση όμως αυτός δεν ήταν ο λόγος που είπε το μεγάλο ναι. Συγκεκριμένα ο Ντάνος έχει καταλάβει πως έχει "εξαφανιστεί" σιγά σιγά από το προσκήνιο και πιστεύει πως ενδεχόμενη συμμετοχή του στο Survivor All Star θα ανεβάσει ξανά τις μετοχές του.

Survivor All Star Γιώργος Αγγελόπουλος Ντάνος

Ο κορωνοϊός δεν έκανε καλό στον Γιώργο Αγγελόπουλος, καθώς οι όποιες πόρτες έμειναν ανοικτές στον τομέα της υποκριτικής πήγαν σε πιο έμπειρους συναδέλφους του και είδε την "μπογιά" του να χάνεται. Έτσι επέλεξε να έρθει σε επαφές με τον Τούρκο παραγωγό εν όψει All Star και τα πράγματα είχαν μπει σιγά σιγά σε μια ευθεία. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως ο ίδιος ο Ντάνος ζήτησε συνάντηση με τον Ατζούν ώστε να δει τι σκέψεις κάνει ο Τούρκος και αν τον υπολογίζει για το άμεσο μέλλον.

Φυσικά και ο Ατζούν τρελάθηκε από την χαρά του και πρόσφερε και "Γη και ύδωρ" στα πόδια του νικητή του Survivor 1. Όσο για το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ο Ντάνος θα παίρνει πάνω από 12 με 13.000 ευρώ την εβδομάδα. Ένα ποσό που και να θες να πεις οχι δεν μπορείς. Έτσι μοιάζει δεδομένο πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος, εφόσον διεξαχθεί το Survivor All Star θα είναι το όνομα που θα ξεχωρίζει.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share