Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Survivor 5 - Αποκάλυψη από τον Σάκη Ρουβά: «Ζηλεύω πάρα πολύ τον Απόστολο...» (Video)

«Θα ήθελα να είμαι...»

29 Απριλίου 2022 12:55
Survivor 5 - Αποκάλυψη από τον Σάκη Ρουβά: «Ζηλεύω πάρα πολύ τον Απόστολο...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον Σάκη Ρουβά είδε το τηλεοπτικό κοινό στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» πριν μερικούς μήνες όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον αδελφό του, Απόστολο, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και διαγωνίζεται στο «Survivor 5». Πρόσφατα, ο γνωστός σεφ αφιέρωσε στον αγαπημένο του Σάκη τη νίκη των Διασήμων στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Δείτε επίσης: Ποιο Survivor; Λαμπερός γάμος για τον Απόστολο Ρουβά! Το νέο πρόσωπο στην οικογένεια Σάκη Ρουβά και Κάτια Ζυγούλη

Μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ο Σάκης απάντησε για τον Απόστολο Ρουβά. «Τον είδα, τα έχασα, συγκινήθηκα, δεν το περίμενα. Τον νιώθω τον Απόστολο. Συγκινούμαι που βρίσκεται σε αυτή τη φάση της ζωής του. Δεν είναι εύκολο αυτό που βιώνουν εκεί. Σε βάζει σε κρίση με τον εαυτό σου. Είναι μια δυναμική κατάσταση που περνάνε όλα τα παιδιά. Ζηλεύω πάρα πολύ. Θα ήθελα να είμαι εκεί να παίζω. Αναφορικά με το αν θα συμμετέχει στο «Masked Singer», απάντησε. «Είναι σίγουρο ότι αυτό το σόου θα παίξει στην ελληνική τηλεόραση σύντομα, όλα τα άλλα θα τα ανακαλύψουμε μαζί».

Δείτε επίσης:

Βαρύ πένθος για Χρήστο Δάντη και Ασημίνα Χατζηανδρέου: Ο θάνατος που βίωσαν λίγο πριν το Survivor και δεν το έμαθε κανείς!

Η αλήθεια είναι πως η είδηση ότι η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι ζευγάρι με τον Χρήστο Δάντη μας έκανε εντύπωση. Συγκεκριμένα η παίκτρια του Survivor και ο τραγουδιστής είναι μαζί σχεδόν ένα χρόνο. Μέσα σ' αυτό τον χρόνο ο Χρήστος Δάντης είχε μια πολύ σημαντική απώλεια από την ζωή του, με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να στέκεται "βράχος" δίπλα του.

Συγκεκριμένα ήταν τέλη Ιουνίου του 2021, όταν ο Χρήστος Δάντης "έχασε" τον αγαπημένη του αδελφό από ανακοπή καρδιάς! Ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε αποχαιρετήσει με μια συγκινητική ανάρτηση στην οποία αναφέρει ότι πλέον ο αδερφός του θα βρίσκεται δίπλα στη γυναίκα που αγάπησε πιο πολύ στη ζωή του, αναφερόμενος στη μητέρα τους.

Βαρύ πένθος για Χρήστο Δάντη και Ασημίνα Χατζηανδρέου: Ο θάνατος που βίωσαν λίγο πριν το Survivor και δεν το έμαθε κανείς!

"Ήταν ένας άνθρωπος που μου έμαθε πολλά"

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Δάντης έγραψε:

"Καλοί μου φίλοι…

Σήμερα αποχαιρετήσαμε τον αδελφό μας, Σάββα Αξιώτη.

Έναν πρωτοπόρο του εναλλακτικού Θεάτρου,έναν άνθρωπο που ξεκίνησε το κίνημα εναλλακτικών Θεάτρων στο Κέντρο της Αθήνας,στο Μεταξουργείο,και μετά ακολούθησαν πολλοί. Ήταν ένας άνθρωπος που μου έμαθε πολλά. Από την ευγένεια,μέχρι τη συμφιλίωση μου με το άγνωστο,το διαφορετικό,το παράδοξο για τα καθιερωμένα.

Συνεργαστήκαμε Από το "ξεμπάζωμα" του Θεάτρου του "Περιθώριο" στη Μεγάλου Αλεξάνδρου,τα φώτα που "έπαιζα" και τις "Μπομπίνες" με τις μουσικές στις παραστάσεις του,μέχρι τα λιγοστά τραγούδια που γράψαμε παρέα,μεταξύ αυτών και το "Κομμάτια" που μετράει 22 χρόνια.

Ο Σάββας "έφυγε" στο σπίτι του στον Βύρωνα από ανακοπή.

Ευχαριστούμε πολύ τη Δημοτική Αρχή της Καισαριανής που μας βοήθησε να βρούμε χώρο και το χρόνο ώστε να τελεστεί το μυστήριο. Από σήμερα βρίσκεται κοντά στη γυναίκα που αγάπησε πιο πολύ στη ζωή του,τη Μάνα μας.

Αντίο Σάββα..

Μαρία,Αλεξάνδρα,Χρήστος".

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share