Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

Survivor spoiler 29/04: Ραγδαίες εξελίξεις με την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ!

Τι συνέβη;

29 Απριλίου 2022 09:30
Survivor spoiler 29/04: Ραγδαίες εξελίξεις με την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 29/04: Μπορεί από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι να φάνταζε ως το απόλυτο φαβορί για να αποχωρήσει αλλά άντεξε. Μπορεί να βρέθηκε με το καλημέρα στον τάκο αλλά παραμένει εκεί. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίος παρά τα όσα έχει ακούσει είναι εκεί και συνεχίζει την μάχη του στο Survivor.

Ωστόσο η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε βλέψεις πως θα φτάσει μακριά. Αρκετοί τηλεθεατές τον θέλουν εκτός παιχνιδιού και πιθανότατα θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση και την επόμενη φορά. Όμως τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μια φήμη στο διαδίκτυο που θέλει για 2-3 βδομάδα, όσες θα είναι ο Ατζούν στον Άγιο Δομίνικο να μην υπάρχει αποχώρηση, άρα ούτε ασυλίες.

Survivor spoiler 29/04: Ραγδαίες εξελίξεις με την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ!

Τι σημαίνει αυτό; Πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θα συνεχίσει να βρίσκεται στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο τουλάχιστον μέχρι να μπει ο Ιούνιος! Ωστόσο πληροφορίες του Athensmagazine.gr δεν επιβεβαιώνουν την συγκεκριμένη φήμη! Όπως σας έχουμε αποκαλύψει και σε πρόσφατο άρθρο μας ήδη στο παιχνίδι βρίσκονται αρκετοί παίκτες και αναγκαστικά, με βάση τον αριθμό των παικτών, το ριάλιτι θα πρέπει να τραβήξει μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Εκτός και αν υπάρξουν μαζικές αποχωρήσεις ώστε να τελειώσει νωρίτερα! Οπότε αποκλείουμε το να μην έχουμε αποχώρηση για 2-3 εβδομάδα ακόμα. Και δεν βρίσκουμε τον λόγο εδώ που τα λέμε...

Επομένως αυτή την εβδομάδα, εφόσον χάσουν έστω μια ασυλία οι Μαχητές, θεωρούμε δεδομένο πως υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι οι Τάκης Καραγκούνιας και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, εκτός και αν καταφέρει ένας εξ' αυτών να πάρει την ατομική ασυλία, κάτι που είχε καταφέρει ο κομμωτής στη τελευταία μάχη ασυλίας, όταν και είχε δώσει υποψήφιο προς αποχώρηση τον Άρη Σοϊλέδη. Εν τέλει είχε αποχωρήσει η Τζο Μαριδάκη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share