Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 29/04: "Πάγωσε" ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ! Το σοκ στην παραλία μ' αυτό που εμφανίστηκε - Έκλαιγε ο κομμωτής

Σοκ στην παραλία!

29 Απριλίου 2022 08:02
Survivor spoiler 29/04:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 29/04: "Πάγωσε" ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μ' αυτό που εμφανίστηκε στη παραλία Διασήμων και Μαχητών και θα το δούμε στο επεισόδιο του Σαββάτου!

Όταν πας στο Survivor γνωρίζεις πολύ καλά πως θα έρθεις αντιμέτωπος με τέτοιους κινδύνους. Αν φοβάσαι τα έντομα και τα ερπετά σίγουρα το Survivor δεν είναι ένα παιχνίδι για σένα. Και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ φαίνεται πως δεν ταιριάζει σ' αυτό! Είναι γνωστό πως στην παραλία αυτή συχνάζουν τεράστιες σαύρες, με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να έρχεται αντιμέτωπος με μια από αυτές.

Μόλις είδε μπροστά του το θηρίο πάγωσε. Άρχισε να ουρλιάζει και να τονίζει πως θέλει να φύγει από το Survivor. Αρκετοί από τους συμπαίκτες τους και τους αντιπάλους άρχισαν να γελούν, όμως άτομα της παραγωγής δεν το πήραν καθόλου στην πλάκα και προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον παίκτη της μπλε ομάδας.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μπορεί να είναι περίπου έναν μήνα στο Survivor όμως δεν είχε κάποιο ανάλογη συνάντηση στο παρελθόν! Αυτό είναι ένα περιστατικό που θα συμβεί για πρώτη φορά και θα το δούμε για πρώτη φορά στο επεισόδιο του Σαββάτου!

Δείτε προς το παρών το trailer του επεισοδίου στο Athensmagazine.gr:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share