Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Survivor 5: «Ο Απόστολος μου έδωσε...» - Το παραδέχθηκε δημόσια για τον αδελφό του Σάκη Ρουβά η Κάτια Ζυγούλη

Λόγια... όλο μέλι από το μοντέλο

28 Απριλίου 2022 15:53
Survivor 5: «Ο Απόστολος μου έδωσε...» - Το παραδέχθηκε δημόσια για τον αδελφό του Σάκη Ρουβά η Κάτια Ζυγούλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Απόστολος Ρουβάς κάνει υπερήφανη εσχάτως την οικογένειά του, παίζοντας στο Survivor 5, με τον Σάκη Ρουβά να τον παρακολουθεί σε καθημερινή βάση, όπως και τα υπόλοιπα μέλη.

Η Κάτια Ζυγούλη που έχει αποκτήσει μαζί με τον Σάκη Ρουβά τέσσερα παιδιά σχολίασε μεταξύ άλλων τη συμμετοχή του κουνιάδου της, Απόστολου Ρουβά στο reality επιβίωσης, Survivor. Όπως είπε, ο Απόστολος Ρουβάς της έδωσε ένα σημαντικό μάθημα, κάνοντας και τον αδελφό του να αντιδράσει με μια πρωτοβουλία του.

Survivor 5: Τα λόγια της Ζυγούλη για τον Απόστολο Ρουβά

«Εννοείται ότι βλέπουμε τον Απόστολο στο Survivor. Ξενυχτάμε για τον Απόστολο. Να σας πω κάτι; Ο Απόστολος μου έδωσε ένα πάρα πολύ σημαντικό μάθημα γιατί τους ανθρώπους που έχουμε στη ζωή μας, τους βλέπουμε κάπως πολύ συγκεκριμένα και δε μπορούμε να εκτιμήσουμε όλα τους τα χαρίσματα και όλο τους το μεγαλείο.

Γιατί κάνουμε focus σε αυτά που εμείς αναγνωρίζουμε. Αυτό που είδα στον Αποστόλη του βγάζω το καπέλο, μας έχει βάλει τα γυαλιά. Ένα μεγάλο μπράβο. Συγκινούμαι με τον Αποστόλη», εξομολογήθηκε η Κάτια Ζυγούλη για τον Απόστολο Ρουβά.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share