Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Survivor spoiler 28/04: Τέλος εποχής για τον Σπύρο Μαρτίκα στο Survivor 5!

Ραγδαίες εξελίξεις!

28 Απριλίου 2022 11:37
Survivor spoiler 28/04: Τέλος εποχής για τον Σπύρο Μαρτίκα στο Survivor 5!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler 28/04: Μια εξέλιξη που ανατρέπει πολλά στο Survivor 5 σχετικά με το μέλλον του Σπύρου Μαρτίκα στο ριάλιτι επιβίωσης!

Ο φαρμακοποιός είναι από τους παίκτες που έχουν συζητηθεί αρκετά από την αρχή του Survivor μέχρι και σήμερα! Έχει τραβήξει πάνω του τα φώτα και παρότι αρκετοί του έχουν κάνει επιθέσεις εκείνος καταφέρνει να συγκρατεί την ψυχραιμία του. Θα λέγαμε πως είναι ο Αλέξης Παππάς του φετινού Survivor.

Ωστόσο από την πρώτη μέρα έχει δημιουργήσει αρκετές αντιπάθειες μέσα στο παιχνίδι, με πρώτη και καλύτερη την Ασημίνα Χατζηανδρέου, με την οποία όσα ήταν στην ίδια ομάδα ήταν στα μαχαίρια. Από την πρώτη μέρα του Survivor 1 μέχρι και σήμερα ο Σπύρος Μαρτίκας δεν έχει αποχωριστεί την μπλε μπαντάνα ωστόσο αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξει και να έχουμε ανατροπή.

 Survivor spoiler 28/04: Τέλος εποχής για τον Σπύρο Μαρτίκα!

Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, αναμένεται σύντομα να αλλάξουν ξανά οι ομάδες με τον Σπύρο Μαρτίκα να φοράει τα κόκκινα. Αν κρίνουμε με βάση το περσινό Survivor είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν σύντομα αλλαγές στις ομάδες, ενώ προς το τέλος αναμένεται να αλλάζουν και κάθε βδομάδα. Είναι κάτι που πέρσι πέτυχε και ενδέχεται να δοκιμαστεί και φέτος. Τι θα λέγατε λοιπόν να δείτε τον Σπύρο Μαρτίκα στη κόκκινη ομάδα; Όσο να ναι μια άκρως ενδιαφέρουσα εξέλιξη...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share