Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024

Survivor 5: Αποκαλύψεις Κάτια Ταραμπάνκο - «Ο Άρης και η Ασημίνα έχουν...» (Video)

Τι είπε για την Βρισηίδα

28 Απριλίου 2022 09:24
Survivor 5: Αποκαλύψεις Κάτια Ταραμπάνκο - «Ο Άρης και η Ασημίνα έχουν...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 5: Στο πλατό του Happy Day βρέθηκε η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία έκλεισε φέτος τον κύκλο της στο Survivor και μίλησε για την εμπειρία της. Επίσης, σε μία εξομολόγηση "βόμβα" προχώρησε και η Μυριέλλα Κουρεντή.

«Πέρασα κορωνοϊό τρεις εβδομάδες πριν μπω στο Survivor. Ήμουν με κορτιζόνη μετά από κάθε αγώνισμα», εξήγησε το γνωστό μοντέλο και ξεκαθάρισε για ακόμα μια φορά για το ρύζι το οποίο δεν μοιράστηκε με τους συμπαίκτες της την πρώτη φορά που συμμετείχε στο reality:

«Δεν είχα κλέψει. Το είχα βρει δίπλα στην καλύβα σε σκουπίδια. Θέλω να το ξεκαθαρίσω. Δεν μπήκα εκεί για να πω ότι δεν έκλεψα, απλά ήρθε και κόλλησε με τη δήλωση του Μαρτίκα για τα κορίτσια. Δεν ξέρω αν τα κορίτσια έκλεψαν. Κατηγορήθηκα επειδή δεν το μοιράστηκα. Ο καθένας πορεύεται όπως μπορεί και θα κάνει ό,τι μπορεί για να ρίξει τον άλλον».

Για τη Βρισηίδα: «Είναι ένα νευρικό πλάσμα, αλλά είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Είναι η άμυνα του καθενός το πώς αντιδρά».

Για τη Σοφιάννα και το γεγονός ότι της χρεώνουν φλερτ στο Survivor, απάντησε: «Είναι μια πάρα πολύ ελκυστική και όμορφη γυναίκα και είναι και ελεύθερη. Πάντως τα αγόρια έλεγαν ότι με τόση πείνα που υπάρχει, δεν αντιδρά το σύστημα».

Για το ποιους βλέπει στον τελικό: «Αντοχές έχει ο Άρης και η Ασημίνα, στρατηγική έχει η Βρισηίδα. Στα αγωνίσματα εκείνη έκανε τα ματσαρίσματα. Παρακολουθεί πολύ την αντίπαλη ομάδα. Θα την ήθελα, είναι δυνατή».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share