Κυριακή, 14 Απριλίου 2024

Καταπέλτης ο Εμμανουήλ: "Ο τύπος είναι γελοίος" - Τα σοκαριστικά λόγια του στον Τάκη - "Κλείσε το στόμα σου"

"Εγώ κάνω καλά show"

27 Απριλίου 2022 23:55
Καταπέλτης ο Εμμανουήλ:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κόντρα μεταξύ Κωνσταντίνου Εμμανουήλ και Τάκη, δεν περιορίστηκε μόνο στην αρχή του σημερινού 27/04 επεισοδίου του Survivor 5, αλλά συνεχίστηκε και στην πορεία με αιχμηρές δηλώσεις του πρώτου κατά του δεύτερου.

Πλέον είναι ολοφάνερο ότι οι δύο παίχτες δεν έχουν καθόλου σχέσεις.

Ακολούθησε λοιπόν νέο σόου καβγά μεταξύ Τάκη και Εμμανουήλ με τους δύο παίκτες να ανταλλάζουν πυρά μπροστά στους συμπαίκτες τους αλλά και πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς.

Ο επεισοδιακός καυγάς Τάκη και Κωνσταντίνου στην καλύβα

«Άντε βρε κακομοίρη, που είσαι για λύπηση. Δεν έχεις καταλάβει ότι βρίζει όλος ο κόσμος;» ξεσπάθωσε ο Κωνσταντίνος ενώ ο Τάκης αρκέστηκε να τον αποκαλέσει άλλη μία φορά «πουθενά» και «φάλτσα νότα» στο παιχνίδι.

Survivor 5: Σπαρακτικό κλάμα για τον Τάκη - Δεν άντεξε τις μνήμες με τον πατέρα του

Με κλάματα ξεκίνησε το σημερινό 17/04 επεισόδιο του Survivor 5, όταν ο Λιανός ανακοίνωσε στους παίχτες του παιχνιδιού επιβίωσης, ποιο θα είναι το έπαθλο επικοινωνίας. Αρκετοί από τους παίχτες ξέσπασαν σε κλάματα, ωστόσο το πιο σπαρακιτκό ήταν αυτό του Τάκη.

Συγκεκριμένα, ο παίχτης ανέσυρε στο μυαλό του μνήμες από τον πατέρα του ο οποίος δεν βρίσκεται πια στη ζωή και τις ετοιμασίες που έκανε κάθε χρόνο για το Πάσχα.

Ο παίκτης ανέφερε πως το έπαθλο για εκείνον είναι πολύ σημαντικό, καθώς έτσι θα έχει την ευκαιρία να δει κάποιες φωτογραφίες ίσως του πατέρα του, που δεν βρίσκεται πια στη ζωή, με την εγγονή του αγκαλιά, από κάποιο παλιό πασχαλινό τραπέζι.

Δείτε την συγκίνηση του Τάκη για τον πατέρα του

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share