Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Με σκορ 10 - 7

27 Απριλίου 2022 23:08
Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για ένα ακόμα έπαθλο επικοινωνίας αγωνίστηκαν Μαχητές και Διάσημοι στο σημερινό 27/04 επεισόδιο του Survivor 5. Οι δύο ομάδες ρίχτηκαν στον στίβο της μάχης δίνοντας τα όλα, καθώς η ανακοίνωση του Λιανού για το σημερινό έπαθλο τους έδωσε υψηλό κίνητρο.

Το αγωνιστικό κομμάτι έληξε και νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η Κόκκινη.

Δείτε εδώ ποιοι κέρδισαν

Survivor 5: "Με ενοχλεί η φάτσα του!" - Οι αιχμηρές δηλώσεις του Εμμανουήλ

Το σημερινό 27/04 επεισόδιο του Survivor 5, δεν ξεκίνησε μόνο με κλάματα μετά την ανακοίνωση του Λιανού, αλλά και με εντάσεις, καθώς ο Κώνσταντίνος Εμμανουήλ τα έβαλε με τον Τάκη Καραγκούνια λόγο της συμπεριφοράς που λαμβάνει από εκείνον και προχώρησε σε αιχμηρές δηλώσεις.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δήλωσε ότι δεν αντέχει να βλέπει τον Τάκη Καραγκούνη ενώ ανέφερε ότι εκείνος αλλά και η ομάδα του σκέφτονται τρόπους για να τον διώξουν από το παιχνίδι επιβίωσης.

Οι αιχμηρές δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για τον Τάκη Καραγκούνια

«Ήρθα στο Survivor για να με ειρωνευτεί ποιος ο Τάκης με τα χειρότερα πιστεύω στη ζωή του. Πραγματικά δεν έχουμε καμία σχέση η δική μου κοσμοθεωρία είναι σε άλλο πλανήτη από το δικό του όχι ότι οι άλλοι συμφωνούν μαζί του. Όλοι έχουμε πρόβλημα με τον Τάκη σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε για να τον διώξουμε από την ομάδα και έχουμε βγάλει κάποιο πλάνο θα δούμε τις επόμενες ημέρες.

Θα τον διώξουμε σύντομα αυτό έχω μόνο να πω και δεν θέλω καν να βλέπω τη φάτσα του γιατί με ενοχλεί πάρα πολύ».

Δείτε το βίντεο

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share