Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023

Survivor spoiler 27/04, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!

Προσοχή πρόκειται για διαρροή, αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε κλικ!

27 Απριλίου 2022 20:58
Survivor spoiler 27/04, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Η εβδομάδα αυτή είναι εντελώς διαφορετική στο Survivor 5, με το παιχνίδι να αρχίζει να βρίσκεται στην τελική του ευθεία, αλλά τον Ατζούν Ιλιτζαλί να επιβάλλει... ανακωχή ανάμεσα στις δύο ομάδες για λίγες μέρες.

Οι δύο πλευρές, άλλωστε, αυτή την εβδομάδα αγωνίζονται μονάχα για έπαθλα. Και από τη στιγμή, που δεν υπάρχει ασυλία στη μέση, τότε οι παίκτες είναι φυσικά πιο άνετοι, καθώς δεν παίζεται η επιβίωσή τους. Αυτό δε σημαίνει, φυσικά, ότι μένουν και αγωνιστικά αδιάφοροι, αφού τα έπαθλα του Τούρκου παραγωγού είναι συγκλονιστικά.

Και τα δύο, μάλιστα, τα απόλαυσε η κόκκινη ομάδα, η οποία πήγε κι έστησε το δικό της γλέντι πρώτα στο Μαϊάμι και, ύστερα, βρέθηκε για μασάζ και χαλάρωση σε μια πολυτελέστατη βίλα, όπου έκαναν το δικό τους πάρτι υπό τους ήχους της μουσικής της δεκαετίας του 1980, με την μπλε ομάδα να «βυθίζεται» στην εσωστρέφεια.

Survivor spoiler: Η ομάδα που παίρνει το έπαθλο επικοινωνίας

Ένα νέο έπαθλο, όμως, έρχεται να παρουσιαστεί αυτή την φορά από τον Γιώργο Λιανό, η επιστροφή του οποίου σημαίνει πως γυρίζουμε και στην... κανονικότητα του ριάλιτι επιβίωσης. Συγκεκριμένα, το έπαθλο επικοινωνίας που ακολουθεί, θα συγκλονίσει ιδιαίτερα τους παίκτες των δύο ομάδων, με την Ασημίνα και τον Τάκη να χάνουν τα λόγια τους.

Δεν είναι λίγο, άλλωστε, να βλέπεις στιγμές με τους δικούς σου ανθρώπους μετά από τόσο καιρό. Αυτό είναι και η απόλυτη επιβεβαίωση, ότι το επόμενο χρονικό διάστημα, με Ατζούν ή χωρίς, τα έπαθλα θα γίνονται όλο και μεγαλύτερα, αφού πλησιάζουμε στο τέλος.

Το νέο έπαθλο επικοινωνίας, όμως, ποιος θα το πάρει; Σύμφωνα με οριστικές πληροφορίες, η κόκκινη ομάδα είναι αυτή που κερδίζει, απολαμβάνοντας ένα ιδιαίτερο έπαθλο, με τους παίκτες να έρχονται ακόμη πιο κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share