Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 5 - Λάμπρος Κωνσταντάρας: Ξεφτίλισε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ - «Δειλό, σιχαμένο ανθρωπάκι...»

Κόλαφος ο πρώην παίκτης του ριάλιτι

27 Απριλίου 2022 07:59
Survivor 5 - Λάμπρος Κωνσταντάρας: Ξεφτίλισε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ - «Δειλό, σιχαμένο ανθρωπάκι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα πάνω-κάτω έχει φέρει στο Survivor 5 η προσθήκη του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, ο οποίος έχει ανάψει «φωτιές» σχεδόν σε όλους τους παίκτες.

Βλέποντας το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης και τη συμπεριφορά του αμφιλεγόμενου παίκτη, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δεν άντεξε και ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος έγραψε: «Εμμανουηλ δειλο σιχαμένο ανθρωπάκι. Πρόσεχε τα λόγια σου»

Όπως ήταν αναμενόμενο υπήρξε σωρεία από σχόλια, τα οποία συμφωνούσαν και έδιναν δίκιο στον Λάμπρο Κωνσταντάρα, καθώς, όπως φαίνεται, η συμπεριφορά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ έχει κουράσει το τηλεοπτικό κοινό.

Survivor 5 Εμμανουήλ

Survivor 5: Λύγισε ο Κατσαούνης - Δεν θα πιστεύετε με τι συγκινήθηκε (video)

Στο επεισόδιο της Τρίτης 26/4, η μέρα για τους παίκτες της ομάδας των Κόκκινων στο Survivor 5 φαίνεται πως ξεκίνησε ιδιαίτερα καλά, καθώς γύρισαν πίσω στο Άγιο Δομίνικο από το ταξίδι υπερπαραγωγή τους στο Μαιάμι. Ο Γιώργος Κατσαούνης μάλιστα δεν έκρυψε την συγκίνηση του για το δώρο που κέρδισαν, εκφράζοντας την εκτίμηση του στον Ατζούν που τους το κανόνισε. Νωρίτερα, η Βρισηίδα Ανδριώτου ξέσπασε με αφορμή τη Σοφιάνα.

Η συγκίνηση του Κατσαούνη για το έπαθλο

«Με συγκίνησε ο κύριος Acun, φάγαμε παϊδάκια, φάγαμε του σκασμού, μας πήγε σε ξενοδοχειάρα που ήταν παλάτι μπορεί να ήταν και 15 αστέρια. Η τουαλέτα του ήταν καλύτερη από το σπίτι μας. Σηκωνόμασταν το πρωί τρώγαμε και πίναμε ό,τι θέλαμε» είπε σε κιου και συμπαίκτες με δάκρυα στα μάτια.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share